2777
2789

از وقتی از شیر گرفتم هی کم میشه با اینکه اشتهاش خوبه غذاهای مقوی هم زیاد میدم اما اصلن وزن اضافه نمیکنه از۱۴کیلو به۱۲.۹۰۰رسیده نمیدونم چی کنم هرکی میرسه میگه چرا هر روز انقدر لاغرتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من گفتم باز براش شیرخشک بگیرم یکم رو وزن بیاد اما اصلن دیگه شیشه قبول نمیکنه

دخترمن اصلابه هیچی میلی نشون نمیده حتی شیرنمیدونم چه کنم هرروزحرص میخورم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
به کسی ربطی نداره عزیزمدرست میشه یه دوره ای بچه ها اینجوری میشنبراش حلیم درست کنکلا چیزای مقوی بهش ب ...

ممنون عزیزم بخدا صبح تا شب براش غذا درست میکنم روزی چهار وعده میدم اصلن نمیدونم کجا میره که یک گرمم اضافه نمیکنه بدتر کم میکنه