2777
2789
عنوان

دختردوسالم داره روز به روز لاغرتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 58 پست

عزیرم من دخترم ۴سالشه یک سال بود که اصلن رشدی نداشت وزنش رو۱۵ مونده بودقدشم رو۹۲.بردمش دکتر تغذیه این شربتا رو داد الان تو ۲ماه۴کیلو وزن بیشترکرده۱۰سانت هم قدکشیده خواستی امتحان بکن عکساشو میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاب دوسالگیشو کامل انجام دادم موردی نداشت فقط یکم کم خونی داره

عزیزم خداروشکر که آزمایش هاش اوکی هستش،من این تجربه رو داشتم،دختر من به دنیا اومد ۲۸۰۰ بود و کلا لاغر و کوچولو موچولو،شیرخشکی هم بود،ببین هییییییچی نمیخورد!ینی ممکن بود از صب تا شب دوتا قاشق برنج،هرکی میدید میگفت لاغره اما آزمایشاش اوکی بود،بزرگتر که سد یکمی بهتر شد،اما بازم لاغر،۶ سالش بود بردمش دکتر غدد واسه قدش و دارو مثل ویتامین د و اینجورچیزا داد،الان خداروشکر اوکی ،دخترم یه طوری بود که شربت اشتها دکتر داده بود هم بی اثر بود،بچه ها معمولا عاشق موز و ماکارانی هستن دیگه!لب نمیزد!در نهایت بزرگ شد و به خیر گذشت،فقط حواست به چک آپ هاش باشه و برای رفع نگرانی با پزشکش مشورت کن

مرسی عزیزم حتما اینارو درست میکنم یه مشکل من اینه به خیلی چیزا هم الرژی دارع به لبنیات واجیل 😢

عزیزم ببین چی بهش میسازه مثلاخودابگوشت خیلی خوبه

همه ی کاراتوول کن صبح تاشب بیفت دنبالش ببینه ول کنش نیستی خودش میخوره من همه ی عالموادم گفتن حتماخوشش نمیادنمیخوره فلان بچه رواخرش میکشی گشنش بشه میخوره ولی من کارخودموکردم ۳ساعت یکبارغذاشومیدم ولی خیلی کم میخوره درحدکاسه خیلی  کوچک اونم باسرگرمی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیرم من دخترم ۴سالشه یک سال بود که اصلن رشدی نداشت وزنش رو۱۵ مونده بودقدشم رو۹۲.بردمش دکتر تغذیه ای ...

عزیزم میشه بفرستی لایکم کنی دخترمن بیشترمشکل قدی داره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
باشه گلم فقط۴تاشربته یکی یکی میفرستم.امیدوارم مشکل شماهم حل بشه

ممنون عزیزم حاجت رواشی

عزیزم خداروشکر که آزمایش هاش اوکی هستش،من این تجربه رو داشتم،دختر من به دنیا اومد ۲۸۰۰ بود و کلا لاغ ...

ممنون عزیزم از تجربه ات دختر منم ماکارونی دوست داره از ترسم چه وقته نپختم براش حتما درست میکنم