2777
2789

چند وقت پیش شوهر خالم منو خاستگاری کرد برا پسرخالم

و خب رد کردیم

حالا اینو میدونم ک پسرخالم نمیدونه رد شده

اما دوست دارم بدونم اصلا درباره من صحبت کردن باهاش خودشم موافق بوده

یا شوهر خالم همینجوری بدون اینکه بدونه پسرش میخاد یا نه سریع گفت فردا بیایم خاستگاری یا نه😐یا میدونسته پسرشم میل داره

پسرخالم ک رفتارش همونه ولی دلم میخاد بدونم واقعا

رو مخمه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میدونه و راجبش حتی شده سر بسته حرف زدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سربسته راجب اینکه رد شده؟

نه راجب اینکه تورو بخوان خواستگاری کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعید میدونم بدون اینکه بدونه این کارو کرده باشن یا حداقل شاید نشونه هایی دیدن

اره همین 

انقد مطمئن عمل نمیکردن حداقل

ب مامانمم گفتم ن فلانی(پسرخالم)اصن نمیدونه

بعد گفت اخه چجوری نمیدونه

ولی خو باز مطمئن نیستم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

واقعاچجوری انقد مطمئن میگینالبته خودم ب این فکرمیکنم که وقتی شوهر خالم گفت اجازه هست فردا بیایم خاست ...

دقیقا

حالافکرکن شماقبول میکردید پسره میگفت نه من نمیام نمیخوام مسلماابروریزی میشد مطمئن باش بدون مشورت باپسرشون کاری نمیکنن

ای پرچمت ماراکفن ای وطن 🇮🇷❤️