2777
2789
عنوان

بلوبانک یا ویپاد

6043 بازدید | 41 پست

بچه ها من میخوام با یکیشون کارکنم چندان پولی ندارم ولی میخوام همون کمو توی یکیشون واریزو برداشت کنم بنظرتون کدومش خوبه و اینکه این وامای پاسارگاد که میده از یکی میلیون تا سی میلیون بدون ضامن خوبه؟

من الان سه تومنیش فعال شده برام خیلی خوبه خدایی واقعا پول لازم بودم شدیدد دو تومنیشو برادشتم کم کم تسویه کردم اگه کسی خواست کد معرفمو بزنه همینجا بگه واستون ایت الکرسی میخونم 

EFR8AP

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست این که میگی من از دنیا عقبم

پاسارگاد یه بانک غیرحضوریه که اگه باهاش کار کنی هر مبلغی وامیو بخوای میده جدا از کار کردن از یک میلیون تا سی میلیون وام میده بدون ضامنو و کار کرد حساب

یعنی طبقه طبقه مثلا اول یک تومنیش فعال میشه برداشت میکنی اگه تا یک ماه تسویه کنی(البته من سه ماه طول کشید تا تسویه کردم) فک میکردم به من دیگه وام نمیده بد حسابی کردم ولی دو تومنیش فعال شد داد همونجا اونو برداشتم کم کم تسویه کردم الان سه تومنیش فعال شده اینو تسویه کنم چهارتومنیش فعال میشه خواستی نصب کنی بزن بانک ویپاد میاره سبز رنگه عکس برنامش

پاسارگاد یه بانک غیرحضوریه که اگه باهاش کار کنی هر مبلغی وامیو بخوای میده جدا از کار کردن از یک میلی ...

سلام عزیزم منم می‌خوام نصبش کنم میشه راهنماییم کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

سلام عزیزم منم می‌خوام نصبش کنم میشه راهنماییم کنی

اره گلم تو بازار بزن نصب برنامه ویپاد سبز رنگه نصبش کن مراحلشو انجام بده کد ملیو شماره بنام خودت و کارای دیگه که میگه انجام بده کد معرف میخواد یکی منو بزن سوالی داشتی باز بپرس بهت بگم عزیزم

الان باید صبر کنم تا کارت بانکی بیاد؟؟ یا چی؟ تا اون مراحل برداشت وام باز بشن چقدر طول میکشه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

الان باید صبر کنم تا کارت بانکی بیاد؟؟ یا چی؟ تا اون مراحل برداشت وام باز بشن چقدر طول میکشه؟

اره کارت بانکیش باید بیاد و اینکه خیلی زود میاد بعدم بانک خیلی خوبیه حداقلش اینکه واسه ما خانما همین وامای کمو میده خلاصه همون یه تومنو سکه طلا که بخریم تو این دوره زمونه بذاریم کنار سود میکنیم اونم کم کم پرداخت می‌کنیم