2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی

435 بازدید | 28 پست

دوستان اگه نمره پایین چند بگیریم اخراج میشیم

کسی خبر داره که  شرایط اخراج تو این  مدارس چجوریه؟

برای ظهور امام زمان  چهارده تا صلوات میفرستی🙂🌚🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهنمایی و دبیرستان نمونه دولتی درس خوندماصلا یک مورد هم اخراج نکردن

دبیرستان

نمره پایین باشه اخراج میکنن؟پایین چند باشه؟نوبت اول منطورمه

برای ظهور امام زمان  چهارده تا صلوات میفرستی🙂🌚🤍

خرداد میگی؟ اگه پایین 12 بشی شهریور دوباره امتحان میگیرن اگه بازم زیر 12 بشی اخراجه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

دبیرستاننمره پایین باشه اخراج میکنن؟پایین چند باشه؟نوبت اول منطورمه

نوبت اول اخراج نمیکنن نترس

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

من شنیدم تیزهوشان اخراج میکنن. نمونه دولتی نمیدونم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تو شش سالی که من نمونه خوندم حتی یک مورد هم اخراجی ندیدم،البته یک مورد انضباطی بود اما درسی هرگزززز

اینا رو میگن که شما تلاشتون رو کنید درس بخونید

تو آیین نامه ذکر شده دانش آموز هایی که اوضاع درسی ضعیفی دارن اخراج میشن،اما باید چندتا معلم صورت جلسه کنن

در کل احتمالش نزدیک به صفره

من امسال دهمم و نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیرانتفاعی 

تو این مدرسمون پارسال ۴ نفر رو به خاطر نمره پایین اخراج کردن ولی نمیدونم پایین چند بوده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
نه نویت اول

کلاس چندمی؟

نترس اخراج نمیکنن بعدیا رو خوب بده