2777
2789
عنوان

جوون همسایمون پرپر شد دیشب💔🥺

324 بازدید | 13 پست

دلم گرفته. 5تادختر و این تک پسره تازه ازدواج کرده و بچه نداره. خدایا به قلبشون صبر بده♥خانوادش پسرشونو میپرستیدن. تصادف کرد بدبخت

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

خدایا به مادره صبر بده داره میمیمره.  از صورتش خون میچکه 😫

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه ولی بچه ک فرق نداره

اره میدونم اینام فرق نمیذاشتن. دیگه تک پسر عزیزه. خواهرش چقد بهش وابسته بودن بچه کوچیکه بوده

تو شهر ماهم ی جوون تازگی ها کشته شد 

بگم که حواستون باشه 

ماشین اگهی کرد تو دیوار یکی زنگ زد خودشو خریدار جا زد این طفلی رو با ماشین مشوند اطراف شهر با اسلحه کشتش جسدشم اتیش زد به خاطر سرقت ماشینش

دو سه روز پیش خاکسپاریش بود

قاتلم دستگیر کردن ی عده میگن تو بازجویی و..کتک خورد از بس مرد ی عده مبگن خودش خودشو کشت خلاصت درک رفت

مراقب این مسائل خیلی باشین 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خدا رحمتش کنه ولی بچه ک فرق نداره

والا بخدا ماهر چی تو در وهمسایه می‌بینیم ننه بابا ها هرچی حرص و جوش و گرفتاری دارن از سمت پسره.اخر سرم که پیر میشن دختر بدبخت باید بیاد تر وخشکشون کنه پسر و عروس که میرن دنبال زندگی خودشون حالا شاید ماهی یبار بیان سر بزنن اونم فقط بخاطر شام و ناهار میان

حالا پسر چه تحفه ایه که میپرستیدنش. دختراش مگه چه عیبی داشتن که اونارو نمیپرستیدن

ای بابا من گفتم دختراشون رو نمیپرستن؟ منظورم این بود که عزیز خانواده بود دیگه خواهرش هم بهش وابسته بودن. چقدرم پسر مودب و محترم بود

والا بخدا ماهر چی تو در وهمسایه می‌بینیم ننه بابا ها هرچی حرص و جوش و گرفتاری دارن از سمت پسره.اخر س ...

عزیزم گویی شما دلتون پره💔من ن از تبعیض حرف زدم و نه شأن دخترا رو اوردم پایین. کلا این خانواده خیلی دلسوز بچه هاشون بودن همیشه پدره پیش بابام درد دل دختراشو میکرد ک چقدر دوسشون داره اما خب بعد 5تا دختر یه پسر داشته باشی معلومه عزیز میشه اونم ته تقاری