2777
2789

داشتیم حرف میزدیم بعد یهو بحث شد که شوهرم گفت میخوام مسئله ای رو بهت بگم که درکم کنی گفت توی عقد رفتی لنز گرون 1تومتی خریدی ارزون ترم بود ولی تو گرون ترینشو خریدی 

من چشام ضعیفه لنز طبی رنگی گرفتم برای عقد. 

بهم گفت میتونستی باهام کنار بیای ولی نیومدی 

بعدشم بهم گفت آره خب چون دغدغه پول در آوردن فقط برای منه توکه از هر نظری تأمینی من که هیچوقت برات چیزی کم نزاشتم برای همین منو درک نمیکنی که چه طور خرج کنی و اصلا به فکر من نیستی 

کلی ناراحت شدم این حرفارو زد هرچی من حرف زدم هرچی اون حرف زد آخرش هیچ کدوم قانع نشدیم و خوابش گرفت رفت بخوابه

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

یعنی خودت معتقدی درکش کردی؟

چون منم به خاطر همسرم حاضر شدم چندتا تیکه وسیله که قرار بود بخره برم از جایی بخرم که اصصصصلا به دلم نبود فقط یخچال رو گفتم از جای دیگه بخریم سر همون به من گفته تو بی درکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یه تومنه دیگه😐

میگفت تو حس میکنی پول راحت به دست میاد تو اصلا ارزش این چیز هارو نمیفهمی آره خب چون خودت توی ناز و نعمتی منم که باید پول در ببارم

یعنی خودت معتقدی درکش کردی؟چون منم به خاطر همسرم حاضر شدم چندتا تیکه وسیله که قرار بود بخره برم از ج ...

آره درکش کردم خیلی جاها 

درسته جشن عقد گرفتم 

ولی تاحد ممکن سعی کردم کم خرج کنم 

اما به هرحال یک خرج هایی داشت سر چیزایی که خرج شد اینطوری میگفت میگفت خواهرم اصلا لنز نخرید لنز آرایشگاه رو استفاده کرد ولی تو این کارو نکردی با اینکه وضعیت مالی من سخت بود

هر کاری کنی اخرش میشی بی درک ولی خودشون هر نوع ولخرجی میکنن ایراد نداره

🤦دیشب بحث کردیم هنوز دلم پره

ما هم از این بحثا داریم منم میگم چشماتو باز میکردی میدیدی از کجا میخوای زن بگیریی دختر پایینتر انتخا ...

میگه من نمیخوام سطح توقعتو بیارم پایین ولی انتظار دارم شرایط الان منو درک کنی 

خرج ها ی چرتو پرت نکنی 

که استفادشون هم نمیکنی 

الان منظورش انز و اتومویی بود که خریدم 

میگفت تو حس میکنی پول راحت به دست میاد تو اصلا ارزش این چیز هارو نمیفهمی آره خب چون خودت توی ناز و ن ...

عزیزم چطور همچنین چیزی رو تحمل میکنی یکاری پیدا کن حالا چه مجازی چه سرکار من بودم نمی‌تونستم منت گذاشتن رو تحمل کنم 😐

برام دعا کنید ♥️🤝🏻

میگه من نمیخوام سطح توقعتو بیارم پایین ولی انتظار دارم شرایط الان منو درک کنی خرج ها ی چرتو پرت نکنی ...

خوب کردی خریدی نزار چیزی تو دلت بمونه 

وقتی براش ۲قلم جنس گرونه چطور میخواد خرج بچه و زندگیو بده

عزیزم چطور همچنین چیزی رو تحمل میکنی یکاری پیدا کن حالا چه مجازی چه سرکار من بودم نمی‌تونستم منت گذا ...

من دانشجو ام خب دارم درس میخونم فعلن

در حینش هم سعی میکنم کلاس های مختلف رو برم مهارت یاد بگیرم هرچند که آقا اصلا همراهی نمیکنه