2777
2789

امکان پریودی تو بارداری هست ؟ ما هنوز رابطه ببخشید از ج...لو رو کامل نداشتیم و دخو.....ل کامل صورت نگرفته اما مثلا مالی......دن و آل..ت ب آل..ت بوده اینجوری امکان بارداری هست؟ من دیقا سر ۲۸ روز پریود شدم اما مقدارش خیلی کمتر بود و من معمولا تا ۶ روز طول میکشید پریود هام اما اینبار ۳ روز بود فقط اونم با شدت کمتر . بعد اون ۳ روزم بود ولی در حد لکه . اینم بگم ک قرص ضد بارداری دزولست هم مصرف میکنم ممکنه بخاطر اون قرصه باشه ؟ ی بسته قرصو تموم کردم و این بسته دومو تازه شروع کردم . ببخشید یکم واضح گفتم نیاز ب کمک دارم لطفا گزارش نزنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخول که ندارید

قرصم مصرف می کنین

اصلا امکان بارداری نیست

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
بخاطر قرصه است نگران نباش منم اینطوری ام

خیالم پس راحت باشه؟🥲 چون وقتی اونکارا رو کردیم تقریبا ۲ هفته قرص رو مصرف میکردم و الان بسته جدید چندتاشو مصرف کردم

خیالم پس راحت باشه؟🥲 چون وقتی اونکارا رو کردیم تقریبا ۲ هفته قرص رو مصرف میکردم و الان بسته جدید چن ...

بله رااااااااحت مشکلی نیستتتتتت

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

دخول که نداریدقرصم مصرف می کنیناصلا امکان بارداری نیست

اخه شدت پریودم خیلی کم شد گفتم نکنه باردار باشم چون بعضیا میگفتن وقتی باردار بودن یکم اونجوری خونریزی داشتن ... قرص ها هم فقط دو هفته بود ک مصرف میکردم بازم اثر داره ؟ 

اره دخ.ول نبوده ولی مال.ش بوده

اخه شدت پریودم خیلی کم شد گفتم نکنه باردار باشم چون بعضیا میگفتن وقتی باردار بودن یکم اونجوری خونریز ...

یعنی تخلیه روی اون قسمت بوده؟

اون لک لانه گزینیه در حد خیلی کم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)