2777
2789
عنوان

بگیدچه جوابی بایدبه این آدمابدم

56 بازدید | 16 پست

سلام من چندسالی نامزدکردم وخونمون تواین سال ساخته میشه وتموم.دیروزخالم اومدخونمون گفت خونتون توچه مرحله ایه گفتم تمومه،گفت خب بهتراین همه نامزدبودی وحرف شنیدی حاملت کردن و...درصورتی که اصلا ماهیج رابطه ای باهم نداشتیم ومن خیلی سنگین رفتارکردم اینقدردیروزتاحالاناراحتم که دیشب خواب به چشمم نرفت ازاین حرف که گفت حاملتم کردن...منه احمق نتونستم جواب بدم🥹🥹🥹🥹دیروزتاحالاانقدرغصه خوردم...دوست دارم دفعه بعدی که دیدمش سرموضوعابازکنم یچیزبگم بهش ..چی بگم بچه هاا

خدایا منا به آرزوم برسون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منظورش اینه که از حرفاشون حاملت کردناین یه اصطلاحه خیلیا میگنینی اذیتت کردن

نه عزیزم..خیلی تاحالا تیکه بهم انداخته..بهم گفت انقدرپشتت گفتن شبانه روزبا پسرس،باهم میخابن باهم سفرمیرن،حاملتم کردن🥲🥲🥲بعضی حرفا عینه یه تیره تو قلب ادم

خدایا منا به آرزوم برسون

دقیقا هم ما ی دعوای فامیلی داشتیم و خونه ی مام ی سری کارا داشت و نامزدی مام 4.5سال طول کشیده چون من میگم باید توی خونه خودمون باشه و مشکل داشتیم ک نشد درست شه زودتر

بعد این دعوای خانوادگیو ب نامزدی من کشوندن ک اصلا ربطی نداشت خالمم گفت اگر بچه ای بوجود بیاد چی؟ گفتم هیچی واسش شناسنامه میگیریم 🙄😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دقیقا هم ما ی دعوای فامیلی داشتیم و خونه ی مام ی سری کارا داشت و نامزدی مام 4.5سال طول کشیده چون من ...

کاش منم زبون داشتم دارمو اما تو لحظه خیلی نمیتونم جواب بدم

خدایا منا به آرزوم برسون
کاش منم زبون داشتم دارمو اما تو لحظه خیلی نمیتونم جواب بدم

اخه عزیزم من عادت کردم مادرم فوت شدن و اینام بعد ده سال یادشون اومده من هستم اونم بخاطر چیز دیگ نه نامزدی من 

حرففای خیلی بدترم زدن ولی من جواب دادم 

توام بحثی شدباز بگو حرفاتو ولی حرص نخور مهم نباشه واست مگر چیکار واست کردن؟ بزار بگن حاملس حالا ک چی؟ 

نه عزیزم..خیلی تاحالا تیکه بهم انداخته..بهم گفت انقدرپشتت گفتن شبانه روزبا پسرس،باهم میخابن باهم سفر ...

بهش بگو وقتی این حرفارو پشتم زدن تو چرا هیچ دفاعی نکردی وایسادی گوش دادی و تایید کردی

اخه عزیزم من عادت کردم مادرم فوت شدن و اینام بعد ده سال یادشون اومده من هستم اونم بخاطر چیز دیگ نه ن ...

روحش شادباشه مامانت.جایگاهش بهشت باشه..چقدراحتیاج داشتم یکم با یکی دردو دل کنم دیشب تاحالا بغضما قورت میدم و اعصابم ضعیف شده

خدایا منا به آرزوم برسون
روحش شادباشه مامانت.جایگاهش بهشت باشه..چقدراحتیاج داشتم یکم با یکی دردو دل کنم دیشب تاحالا بغضما قور ...

قربونت رفتگانت

حدودا شرایطمون مث همه 

غصه نخور منم اونشبی دعواکردیم خواب نرفتم 4تا قرص خوردم 

وای خوشبحالت ببین تو لحظه چه جوابی دادی ..حتما میگم

نه بابا من تو چت فقط میتونم جواب بدم، حضوری لال میشم😂

تازه برات بگم که من وقتی طرف بهم تیکه میندازه، به حرفش میخندم و خیلی عادی رفتار میکنم که‌ نکنه یه وقت حرف از دهنش پریده باشه و خودش خجالت زده شه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا من تو چت فقط میتونم جواب بدم، حضوری لال میشم😂تازه برات بگم که من وقتی طرف بهم تیکه میندازه، ...

دقیقا منم خندیدم فقط گفتم انقدر بگن تا پاره شن همین.خاک تو سرم بااین حرف زدنم

خدایا منا به آرزوم برسون