2777
2789
عنوان

مادرشوهر پرو

553 بازدید | 16 پست

مادرشوهر عفریتم تو عقد جلو شوهرم چیزی نمی‌گفت همینکه شوهرم می رفت عذابم میداد یا تیکه می پروند و دلم می شکست بعدم میگفت شوخی کردم الان که عروسی کردم همش سرم خراب میشه چند روز خونمون می مونه به نظرتون چطور جبران کنم که شوهرمم نفهمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رو شوهرم نفوذ داره با سیاست همش خودشو آدم خوبه جلوه میده

چندساله ازدواج کردین؟نگران نباش توهم سعی کن سیاست رو از خودش یاد بگیری ببین چطوری روی شوهرت نفوذ داره خیلی دقت خلاصه پسره اونه واون زن بزرگش کرده وخوب میشناستش همون کارا رو توهم انجام بده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

طفلی خودت چیزی به ذهنم نمی رسه جز اینکه تف کنی تو چاییش

وای یبار رفتیم روستا اونا هم با ما بودنشیر ریخته بود یواشکی بخوره به ما هم نمیداد دخترم رفت توی شیرش تف کرد چند بار همه چیشو قایم میکنه خوردنی هارو از من توقع داره همه چیمو بیارم بریزم اونا بخورن قبلا میکردم الان نه مثل خودش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
چرا دنبال حرفی زندگی رو به کام خودت تلخ نکن الکی ولش کن مگه چند روز میمونه بزار بمونه و بره رد شه شم ...

خیلییی عذابم داده جلو بقیه بچه هاش عروس داماد شدن به خانوادمتوهین میکرد😭😭