نگران نباش حتما میتونی گلم هنوز حدودا ۷ ساعت وقت داری ... موفق میشی مطمئن باش امتحانتم خوب میدی آرام ...
واقعا چقدر انرژی مثبت و خوبی بهش دادید خدا خیرتون بده چون واقعا امتحان به اندازه کافی استرس داره انشاالله بهترینها برای خودتون و خانواده محترم رقم بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
واقعا چقدر انرژی مثبت و خوبی بهش دادید خدا خیرتون بده چون واقعا امتحان به اندازه کافی استرس داره ان ...
حال خوب به دل دیگران دادن بهترین و گاه راحت ترین کاریه که آدم از دستش برمیاد چرا دریغ کنیم از هم ... بهترین ها را براتون آرزو میکنم الهی که همیشه حال دلتون خوب باشه و زندگی دنیا به کامتون شیرین باشه بانو جان.
رفتی سرامتحان هم اگه از همون قسمتها سوال اومده بود،اول اونها رو جواب بده بعدا سوالهایی که از درسهای قبلی اومده چون درسهای قبلی رو احتمالا بهتر خوندی و بیشتر یادته