2777
2789
عنوان

سفر حج

1380 بازدید | 17 پست

دوستان من چند روز دیگه عازم حج هستم خواهش میکنم اونایی ک رفتین بیاین تجربه هاتونو برام بگین وسایل ضروری و هرچیزی ک فک کنین ب دردم میخوره لطفااااا خیلی استرس دارم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم سال 91رفتم بنظرم سوغاتی هاتو از ایران بگیر از عربستان نگیر یکم گرونن

مرسی آره ازونجایی نمیگیرم.فقط اون جلسه ها ک قبلش میذارن خیلی مهمه؟آخه من نشد برم بخاطر همون خیلی استرس دارم

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

عزیزم عمره یا تمتع؟؟هزینش کلا چقدر میشه؟توروخدا واسه قبولی پزشکی منم دعا کن خواهش میکنم ازت

عمره .ی صد و خورده ای،چشم حتما شما هم برا من دعا کن عزیزم

خوش به سعادتت..فدای دل پاکت

قربونت عزیزدلم ان شالله قسمت شما🌹

خیلی التماس دعا برای فرزانه و خانوادشخوش به سعادتت

چشم ان شالله قسمت شما.شما هم قابل دونستین منو دعا کنین

مرسی آره ازونجایی نمیگیرم.فقط اون جلسه ها ک قبلش میذارن خیلی مهمه؟آخه من نشد برم بخاطر همون خیلی است ...

میشه خواهش کنم برای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن در شغل ودرس وکار وزندگیشون بسیار موفق باشن...