2777
2789
عنوان

با این شرایط برم عروسی یا نرم

159 بازدید | 17 پست

توی تیر ماه عقد عموم بود ،بعد از عقد من یه عکس تو آینه دستشویی سالن گرفته بودم بعد استوری کردم و نوشتم که جایی بهتر برای عکس قدی نبود و عکس خنده گذاشته بودم . من هیچ منظوری به هیچکس نداشتم نه میخواستم کسیو مسخره کنم نه کسیو خورد کنم هیچی بخدا فقط عکسمو گذاشتم و یجورایی توهین به خودمم بود . دو روز بعد مامانبزرگم زنگ زد که این عکسو ک گذاشتی خیلی بی احترامی بوده به خانواده عروس و کارت بد بوده و بد حرف زد باهام که سالنو گرفته بودن منم گفتم کی عکسو نشون داده بهت گفت عموت نشون داده . منم خیلی دلخور شدم گفتم من منظوری به کسی نداشتم شما هرجور دوست دارید برداشت کنید و قطع کردم . سر این موضوع 6 ماه باهاشون قهر بودیم و مامان بابامم ناراحت شدن و رفت و آمد نکردیم که چند روز پیش مامانم و بابام با واسطه رفتن آشتی کنن من نرفتم . گفته بودن ک من چرا نرفتم و مامانمم گفته بوده که درس داره بهانه آورده بوده . اونام گفتن ما بهش حرفی نزدیم که ناراحت شده . حالا ۱۸ بهمن عروسی عمومه من دلم نمیخواد که برم . وقتی یه عکس اختیار ندارم از مجلس استوری کنم چطوری برم تو مراسمشون؟حس میکنم اگه برم خیلی خودمو کوچیک کردم و اگه نرم قشنگ بهشون فهموندم که کارشون به شدت زشت بوده و منم جایی که بهم احترام گذاشته نشه نمیرم . خانوادم اصرار دارن ک برم ولی خودم دلم نمیخواد برم . البته خانوادم سر این موضوع کاملا هشدار دادن بهشون ک حق دخالت تو کارای منو ندارن دیگه و بحثشون شده .بنظرتون چیکار کنم؟

لبخند بزن   

نرو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقاد کردند، حالا درست یا اشتباه، از کاه ، کوه ساختی که

آخه من واقعا کاری با کسی نداشتم الکی به من گیر دادن سر یه عکس ک خیلی مسخره بود کلی حرف در آوردن که داداش عروس ناراحت شده ما داداش عروسو تو رستوران دیدیم مامانم ازش پرسید ناراحت شدید؟گفت کدوم عکس؟چی شده جریان چیه 😂😂😂

لبخند بزن   

یکم حق داشتن ...سالن ب اون بزرگی نبود ک باید تو دسشویی عکس بگیری ...انگار مثلا تالاره بیخود بوده یا مهمونایی ک بودن بیخود بودن نمی‌ذاشتن ی عکس بگیری  

اونا ک نمی‌دونن شما منظور نداشتی تو نگاه اول انگار مسخره کردی تالاری ک گرفتنو یا آدمای غریبه جمعو

یک:قدرخانوادتو بدون که آنقدر منطقی و معقول کنارتن 

دو:حالا یه استوری نزار شما چه اهمیتی داره یه عکس بگیر ولی نت نزار یا افراد نزدیک رو بلاک انبلاک کن 

سه:اگه کدورت پیش اومده راحت نیسی یه چیزی جور کن نرو مجبورت که نمیکنن خانوادت ،عجب خانواده تمیزی داری حسودیم شد

آخه من واقعا کاری با کسی نداشتم الکی به من گیر دادن سر یه عکس ک خیلی مسخره بود کلی حرف در آوردن که د ...

وقتی دنیای آدم کوچیک باشه، مساله های بی ارزش، بزرگ دیده می شه 😔.

دنیا در چه وضعیتیه و سطح دغدغه یک خانواده چیه 😔