توی تیر ماه عقد عموم بود ،بعد از عقد من یه عکس تو آینه دستشویی سالن گرفته بودم بعد استوری کردم و نوشتم که جایی بهتر برای عکس قدی نبود و عکس خنده گذاشته بودم . من هیچ منظوری به هیچکس نداشتم نه میخواستم کسیو مسخره کنم نه کسیو خورد کنم هیچی بخدا فقط عکسمو گذاشتم و یجورایی توهین به خودمم بود . دو روز بعد مامانبزرگم زنگ زد که این عکسو ک گذاشتی خیلی بی احترامی بوده به خانواده عروس و کارت بد بوده و بد حرف زد باهام که سالنو گرفته بودن منم گفتم کی عکسو نشون داده بهت گفت عموت نشون داده . منم خیلی دلخور شدم گفتم من منظوری به کسی نداشتم شما هرجور دوست دارید برداشت کنید و قطع کردم . سر این موضوع 6 ماه باهاشون قهر بودیم و مامان بابامم ناراحت شدن و رفت و آمد نکردیم که چند روز پیش مامانم و بابام با واسطه رفتن آشتی کنن من نرفتم . گفته بودن ک من چرا نرفتم و مامانمم گفته بوده که درس داره بهانه آورده بوده . اونام گفتن ما بهش حرفی نزدیم که ناراحت شده . حالا ۱۸ بهمن عروسی عمومه من دلم نمیخواد که برم . وقتی یه عکس اختیار ندارم از مجلس استوری کنم چطوری برم تو مراسمشون؟حس میکنم اگه برم خیلی خودمو کوچیک کردم و اگه نرم قشنگ بهشون فهموندم که کارشون به شدت زشت بوده و منم جایی که بهم احترام گذاشته نشه نمیرم . خانوادم اصرار دارن ک برم ولی خودم دلم نمیخواد برم . البته خانوادم سر این موضوع کاملا هشدار دادن بهشون ک حق دخالت تو کارای منو ندارن دیگه و بحثشون شده .بنظرتون چیکار کنم؟