2777
2789

خانما چن وقت پیش گوشیم شکسته بود و کار واجبی با شوهرم داشتم

یکی از همسایه هامون اومد دم درمون یه چیزی میخواس ازم بهش دادم ازم پرسید چیشده نگرانی گفتم آره همسرم قرار بود ساعت ۳ بیاد  الان ۴ بعداز ظهره هنوز نیومده کار واجبی ام باهاش داشتم گوشی ام ندارم زنگ بزنم 

گف بیا با گوشیم زنگ بزن من میرم خونمون بزن تموم ک شد گوشیو بیار 

خلاصه زنگ زدم ب همسرم حرف زدیم و شماره رو پاک کردم بردم دادم بهش 

برگشت بهم گف  با خنده خوب شد با گوشی من زنگ زدی الان شمارشو سیو میکنم لازم میشه 

منم واقعاااا هنگ کردم گفتم چی 

گف سیو کنم بمونه دیگه منم پوزخند زدم گفتم اوکی برو سیو کن

رفته بود دیده بود شماره رو پاک کردم 

منم واقعا اعصابم ب قدری خورد بود ک چرا جوابشو ندادم چرا هیچ جوابی پیدا نکردم بدم اصلا چجوری روش شد بگه سیو میکنم شماره شوهرتو

خلاصه فرداش ک منو دید خیلی حرصی بود دلخور بود بهم گف فلانی منو مسخره کردی شماره رو پاک میکنی بعد بهم میگی برو سیو کن اینم بگم ک من قبل از اون نمیشناختمش ولی ب رفتارش ک دقت کردم دیدم کرم داره  پست بعد میگم رفتارشو...

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میزدی دهنش

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بابا بخدا هیچ کس برا شوهرای شما کمین نکرده اگه کرم داشت مستقیم نمیگفت..بگو شوهر چش درارت یه گوشی بخر ...

دزد حاضر بز حاضر چرا جبهه میگیری راست میگه دیگه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بابا بخدا هیچ کس برا شوهرای شما کمین نکرده اگه کرم داشت مستقیم نمیگفت..بگو شوهر چش درارت یه گوشی بخر ...

واقن تو این زمونه ب چشماتم اعتماد نکن گلم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

طرف شوخی کرده درسته شوخیش هم خیلی زشته ولی یه درصد احتمال بده طرف اسکل بوده یه چیزی پرونده شما باید جدی و خونسرد برخورد میکردی ولی لزوم به واکنش زیاد نبوده

این یک

بعد چیز دیگه کارت درست بوده شماره رو پاک کردی یعنی شرط عقل بوده ولی نمیدونم چرا از طرفی حس میکنم یجور بی احترامی هم هست مخصوصا اینکه میدونسته به شوهرت زنگ زدی اگر این و نمیدونسته کاملا مختار بودی شماره رو پاک کنی ولی به شخصه این کار و نمیپسندم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چتهههه 

الان ک خریده😐پس با چی تاپیک زدم؟ 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
عجب هرزه هایی پیدا میشنبه به

واقعا تعجب کردم 

ب رفتارش دقت کردم دیدم ساعت کاری همسرم که میشه زود میپره تو کوچه خودشو نشون میده 

نمیگم عاشق شوهرمه نه 

اون میدونه زندگی من خوبه شوهر من خوبه 

فقط نیتش تفرقه انداختنه 

حس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه