2777
2789
اخه ما حوصله این کارارو نداریم😁 شوهرمم خستس صبح باید بره سرکار

دیگه بچه کولیکی حوصله میخواد تو گوشیت صدای جارو برقی و سشوار و اینا برنامشو نصب کن بزار یادمه من یوقتایی امیدم به سشوار بود که فقط ساکت بشه مغزم استراحت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش عادت می‌کنه ولی در جا خواب میره کمتر بچه‌ای به این روش جواب نمیده میتونید دوسرشو ببندید به ...

من چند بار این روشو برای پسرم امتحان کردم یعنی چشاش چنان برقی میزد و چنان خنده هایی میزد بدتر هبجانی میشد ودیگه نمیخوابید فقط قهقهه میزد 

نه هنوز گهواره نداره اخه یه بچه پنج ساله دارم میترسم بزارمش

براتون راحتتره که یک شیوه ثابت برای خوابیدن بکار ببرید، بچه هم طبق اون عادت میکنه و زود خوابش میبره. 

بچه شما که ماشالا بزرگه

دخترم دوسالش، منم این نگرانی دارم بچه دوم بذارم تو گهواره چطور میشه

دیگه بچه کولیکی حوصله میخواد تو گوشیت صدای جارو برقی و سشوار و اینا برنامشو نصب کن بزار یادمه من یوق ...

من یادم برای بچم که صدای سشوار میذاشتم، خودم هيپنوتيزم میشدم خوابم میبرد 😀بچه همچنان بیدار بود

بله تا بیدارن ارومن توی خواب مدام گریه

من پسرم خییییلی به سختی میخوابه خیلی خیلی 

روح و روانم بهم ریخته 

شما پیگیری کردین؟ دارویی چیزی دادین؟

با هیچ روشی نمیخوابه و به شدت مقاومت میکنه به خوابیدن 

یک سال و ده ماهشه

دختر من هم کولیک داره هم رفلاکس هم حساسیت به پروتیین،یعنی پیر شدم از دستش.

شیری که برای حساسیتش خوبه باعش تشدید رفلاکسش میشه،اون شیری که برای رفلاکس مفیده برای حساسیتش خوب نیست.قطره های کولیک معمولا نعنا دارن که برای رفلاکس سمه،،من تمام داروها رو امتحان کردم هیچ کدوم موثر نبود.آخر رسیدم به قطره خارجی ایزی کول،آب روی آتیش بود واقعا.رفلاکسش که داروی مخصوص داره،اما کولیکش فقط با این دارو آروم شد و البته با گهواره.

گهواره ای که حالت تاب بره و برگرده خیلی موثره

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰