2777
2789
عنوان

داروهامو نخوردم خوابم نمیبره

66 بازدید | 4 پست

هر شب ۴تا قرص اعصاب میخورم.امشب حواسم نبود هیچکدومو نخوردم.الان خوابم نمیبره کلافم. بیخوابی هم اذیتم میکنه..

قرصامم تو اتاق دیگست که داداشم خوابیده نمیتونم برم بردارم..

خدایا یعنی میشه یروز منم از شر این قرصا خلاص شم💔😔

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
میشه عزیزم من تونستمچیامیخوری؟

آلوینتا ،سیتالوپرام، ترانکوپین، آلپرازولام، گاهی وقتا پرانول هم میخورم..بجز آلپرازولام که فقط شبا میخورم بقیه شو دو وعده میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلوینتا ،سیتالوپرام، ترانکوپین، آلپرازولام، گاهی وقتا پرانول هم میخورم..بجز آلپرازولام که فقط شبا می ...

من الپرازولام و زولپیدوم دوز بالا میخوردم یک عمر 

یکسال پیش قطع کردم اولش خیلی زیاد اذیت شدم الان دیگه بهشون فکرهم نمیکنم الهی به حق خود خداوند اونقدر قلب وروح ‌وذهنت آروم شه که تنها قرص مصرفیت نهایت یه زینک باشه برای شفافیت پوست وموهات😘

اگه بتونی باشگاه بری خیلی روحی وجسمی قوی میشی اونم رزمی باشه کمکت میکنه 

من الپرازولام و زولپیدوم دوز بالا میخوردم یک عمر یکسال پیش قطع کردم اولش خیلی زیاد اذیت شدم الان دیگ ...

مرسی از دعای قشنگت🌹