2777
2789
عنوان

مامانای کلاس سومی ها بیاین لطفا

522 بازدید | 52 پست

پسرم کلاس سومه ،امسال یه معلم سختگیری داره که خسته شدم من یکی که،الآن گفته نماز رو کامل باید بلد باشن سوره ی آیت الکرسی هم باید حفظ کنند،😐من خودم هنوز حفظ نیستم آیت الکرسی رو والا اونوقت چه توقعی از بچه ی ۸_۹ ساله داره ،الآن من با پسرم شروع کردیم تازه حمد رو داره حفظ میکنه اونوقت این هرروز ازشون ذره‌ای نماز رو میخواد،میخوام فردا برم مدرسه به معلم بگم این چه وضعشه آخه

معلمای بچه های شما هم قرآن رو آنقدر سخت میگیرن؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

نه 

هر روز روخوانی قرآن رو باهاشون کار می‌کنه ولی تا الان اسمی از نماز و حفظ سوره نیاورده 

اگه بگه هم من اهمیت نمیدم و به بچم سخت نمی‌گیرم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربونم خوبی داداش من کلاس سومه مدرسه آش دولتیه یا غیر دولتی

غیرانتفاعیه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

مامانم معلمم بودکم کم اینا رو ازمون خواست تا آخر سال ولی یه دفعه نه

اینم گفته تا آخرسال باید بلدبشید ولی هرروز ازشون میپرسه توی مدرسه منم فردا میخوام برم بگم من هردوهفته یه ذکر میتونم به پسرم یاد بدم هرروز نپرسه ازش

دختر من که کلاس سوم بود به خاطر کرونا غیرحضوری بود بعد معلمش هر روز آیت الکرسی میزاشت اول کلاس میگفت فقط گوش کنین آخر سال گفت حالا از حفظ بخونین دخترم امتحان کرد دید همه رو حفظه خیلی راحت بود