2777
2789

عروس هلندیم امروز ظهر یه تخم گذاشته هردوتاشون تو‌ لونه هستن فقط دیشب جفت گیری میکردن صبح دیدم دوتاشونم تو لونه هستن دقت نکردم ظهر نگا کردم دیدم یدونه تخم گذاشته خیلی خوشحالم بار اولم هس میبینم تخم گذاشتن چی بدم که تخم ها نطفه داشته باشم عروس ها قوی باشن

ای جان 😂😍

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیده تخم مرغ و تخم خرفه باهم مخلوط کن بهشون بده

جوونه ی حبوبات مختلف و جوونه گندم 

حتما به بهداشت قفسشون برس موقع تخمکذاری مدفوعشون بدبو و حالت اسهال داره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تخم اول پوچه باید بهشون سفید تخم مرغ آب پز ، هویج رنده ، ویتامین ، سیب ، با دونه های گرم بدی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ممنونم انشالله که پوچ نباشه

به تخم گذاری بیفتن اگه بهشون خوب برسی تخم میذارن معمولا چهارتا

ولی حواست باشه بعد از دو سری تخم گذاری یعنی دو دوره لونه رو برداری از تو قفسشون 

چون تخم گذاری زیاد ماده رو ضعیف و افسرده میکنه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سفیده تخم مرغ و تخم خرفه باهم مخلوط کن بهشون بدهجوونه ی حبوبات مختلف و جوونه گندم حتما به بهداشت قفس ...

آخه میگن به قفس دس بزنی ممکنه بدش بیاد بندازه بیرون