2777
2789

من ماه پیش دکتر بودم و همچی نرماله و نه من نه شوهرم مشکلی نداریم 

پارسال تنبلی تخمدان داشتم و با وجود تنبلی تخمدان با ۴ماه اقدام باردار شدم اما سقط شد تنبلی تخمدان هم حل شد و خوب شدم 

ماه پیش اقدام کردم اما نشد ،پریود شدم 

اینماه بازم اقدام کردیم یعنی خیلی نمیگذره اما شکمم سمت راستش خیلییی درد میکنه 

میدونم نباید توهم بزنم و هیچ علائمی قرار نیس انقدر زود خودشو نشون بده ولی بنظرتون چرا ی تیکه از شکمِ سمت راستم درد میکنه؟انگار تخمدانم درد میکنه نمیفهمم علتش چیه برای چی؟کلافه میشم واقعااا از این درد 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

دارو مصرف کردی؟

کوالی فول و ی کپسول ک نمیدونم چیه فقط روزای زوج باید این کپسول و بخورم یعنی دیروز خوردم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.