2777
2789

من چند ماه پیش میکرو کردم 12تا تخمک داشتم ولی قطرشون زیر 16بودفقط دوتاش قطرش 17بودیعنی فقط 2تا جنین برام تشکیل شد که انتقال دادن  و منفی شد حالا  دوباره میخوام برم میکرو کنم چیکار کنم این سری تخمکام خوب رشد کنه ؟دکترا چیکار میکنن برا حل این مشکل .کسی خودش یا اطرافیانش اینجوری بوده؟

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
فكرت رو آزاد كن،استرس نداشته باش و به دكترت بگو از اين پودرهاي تقويت (اينفونيك)برات بنويسه،(اسم ...

اتفاقا همسرم دارن همین پودر رو مصرف میکنن دکترشون براشون نوشته .رو فکرم خیلی کارکردم که مثبت فکر کنم ولی دوبار این جوری شده حالا میترسم بازم ..

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

سلام.

برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم.

ان شاء الله ایندفعه سه تا برات جنین بذارن و صاحب سه قلو بشی.

از روز اول پری هرروز صبح یک قاشق چایخوری مخلوط سیاهدانه و عسل بخور تا روز پانکچر.هم رحمت گرم میشه هم تخمکات تپل و با کیفیت.

خودت و همسرت هم شربت بهارنارنج بخورید هم اعصابتون آروم میشه هم باعث تقویت اسپرم میشه.

عرق بهارنارنج بخر باهاش شربت درست کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم. ان شاء الله ایندفعه سه تا برات جنین بذارن و صاحب سه قلو بشی. ...

سلام عزیزم ممنون بابت دعای خوبت و توصیه هاتون حتما میگیرم مصرف میکنم 

سلام

تخمك با اين سايز رو برات پانكچر انجام دادن؟

اخه منم عين شما شد شرايطم

دكتر ادامه نداد

گفت اي يو اي كن

من تعدادش كم بود

و البته يكي سايزش خوب بود

بقيه زير ده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سمنو بخورید با شوهرت

ممنونم دوستم اینم حتما امتحان میکنم

سلام تخمك با اين سايز رو برات پانكچر انجام دادن؟ اخه منم عين شما شد شرايطم دكتر ادامه نداد گفت ا ...

من پارسال توی مرکز ناباروی اصفهان سیکل ای وی اف م ه بخاطر همین مشکل و به توصیه دکترم کنسل شد چون دکترم گفتن فایده نداره ولی چند ماه پیش مرکز رویان  میکرو رو برام ادامه دادن و همون دوتا جنین رو برام انتقال دادان

سلام من چند روز پیش تخمک کشی کردم از 14 تخمک 6 تا را گرفتن اون 6 تا هم چون رشد نکرد ازبین رفت نمیدونم چه مشکلی پیش اومده کسی مشکل منو داشته حالا میخوام برم تهران بین دکتر نصر و صارم و صاحب کشاف موندم یکی کمک کنه ذخیره تخمدانم هم کم نیست 

سلام من چند روز پیش تخمک کشی کردم از 14 تخمک 6 تا را گرفتن اون 6 تا هم چون رشد نکرد ازبین رفت نمیدون ...

سلام دوستم.اگه ذخیره تخمدانتون خوبه پس خیالتون راحت باشه برین پیش یکی از همین دکترا که گفتین این سه نفر کارشون عالیه

برا منم تخمکام خوب رشد نمیکرد سیکل طولانی(۴۵روزه)برام تجویز کردن انجام دادم تخمکام عالی رشد کرد با همون تخمکا باردار شدم

البته در کنار تخمکای خوب باید اسپرم همسرتونم از هر نظر نرمال و سالم باشه تا جنینای خوب براتون تشکیل شه

سلام دوستم.اگه ذخیره تخمدانتون خوبه پس خیالتون راحت باشه برین پیش یکی از همین دکترا که گفتین این سه ...

سلام عزیزم یعنی چی تخمکت رشد نمیکرد یعنی به سایز نرمال نمیرسید یا بالغ نمیشد یا پوچ بود چطوری درمانت کردن پیش کدوم رفتی شما اسپرم همسرم تازگی یکم بد شده اما برا آی وی اف جواب میده 

سلام عزیزم یعنی چی تخمکت رشد نمیکرد یعنی به سایز نرمال نمیرسید یا بالغ نمیشد یا پوچ بود چطوری درمانت ...

تخمکام به سایر نرمال نمیرسیدیعنی نهایتش یکی دوتاش با قطر بالای ۱۷/۱۸بود بقیش پایین بود

ولی سیکل طولانی رو که انجام دادم ۳تا تخمک با قطر ۲۰داشتم که همون سه تا جنین شد و باردار شدم

سلام عزیزم یعنی چی تخمکت رشد نمیکرد یعنی به سایز نرمال نمیرسید یا بالغ نمیشد یا پوچ بود چطوری درمانت ...

سیکل طولانیم هم به این صورت بود که ۱/۲پریودم رفتم پیش دکتر آمپول رو برام تجویز کرد گفت از روز ۱۶/۱۷(روز دقیقشو دقیقا یادم نیست )پریودم تزریق اولین آمپول رو شروع کنم تاریخ اولین سونوگرافی رو هم مشخص کرد .هرروز آمپول میزدم .روزی که رفتم اولین سونو رو دادم دکتر بازم برام آمپول نوشت ا

از روز تزریق اولین آمپول تا روز عمل پانکچر ۳۰روز طول کشید

از روز انتقال جنین تا آزمایشم هم ۱۵روز ، که سیکلم کلا ۴۵روز شد

من مرکز رویان میرفتم