2777
2789

منم شوهرم زیاد از وسایل خونه خریدن خوشش نمیاد ولی من مثله مته دریل انقدر میرم رو اعصابش.هی از نت عکس اون وسیله رو که میخوام سیو میکنم میارم هی نشونش میدم میگم کدومشخوبه؟ یا توخیابون هی میپرم میرم تو لوازم خونگی فروشیا تا مجبور میشه بخره که از شر من خلاص شه  

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشناسم از مامانم پرسیدم الان بوشلا یعنی کوتاه کن؟ تو تبریز همه ترکی صحبت میکنن؟

خوب الان اون شاهگلی رو بهش میگن ائل گلی

منم گفتم شاهسون نشده باشه ائل سون

اوکی؟ 😊

درد یعنی سر آدم به همان سنگی بخوره که تا دیروز اون رو به سینه میزد   

گلم مردا چون با وسایل خونه غیر از تلوزیون و گاهی کامپیوتر کاری ندارن ارزش و اهمیتش رو نمی دونن لذا باید در این باره خود خانما اقدام کنن

همسر من هر چند سال یه بار فکر تلوزیون و موبایل و اینا هست ولی فکر گاز و جارو برقی و قابلمه و ....اینا نیست چون استفاده نمی کنه و لازم نداره 

اول ازدواجمون براش عجیب بود قابلمه و ماهیتابه و اینا می خرم و ناراحت می شد ولی به مرور دریافت که اینا هم ضروری هستن.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
خوب الان اون شاهگلی رو بهش میگن ائل گلی منم گفتم شاهسون نشده باشه ائل سون اوکی؟ 😊

اهان اوکی شد

الان فهمیدم چی گفتی،فقط نتونستم بخونم،

هین ،شاهسون اولوب ائل سون،اما بیز اله شاهسون دییریگ

تبریز ده شاهسون وار؟

خوب وسايل برقي خراب ميشوند ، شايد كيفيتش خوب نبوده چه ربطي به شما دارد كه سريع هم شما را مقصر مي داند و محاكمه و جريمه ات مي كند 

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
خوب وسايل برقي خراب ميشوند ، شايد كيفيتش خوب نبوده چه ربطي به شما دارد كه سريع هم شما را مقصر م ...

اوهوم همينطوره 

والا الانم باز گفتمش بازم همون حرفاي قديمي 

همش دستم ميندازه و حرفمو مسخره ميكنه