2777
2789

سلام

مثلا شده به حس درونتون توجه نکنین، 😦😐 

خودم چند روز پیش واسم همین اتفاق افتاد البته خیلی میافته.

از اونجایی که صبحا میرم باشگاه،چند روز پیش صبح اصلا حالی که پاشم برم و نداشتم خیلی خوابم میومد،بعد همش یه حسی بهم میگفت نرو بگیر بخواب بابا😂 بعد باز من با خودم میگفتم نهه باید حتما برم.خلاصه پاشدم حاضر شدم این همه راه رفتم رسیدم دم باشگاه دیدم باشگاه تعطیله،همین طوری مونده بودم،بعد جاریم زنگ زد که باشگاه امروز تعطیله،یعنی تو راه بر گشت خودمو نفرین کردم،هی میگفتم به حرف حس درونت گوش نکردی حالا بخور باز اون همه راه بر گشتم خونه😁 یعنی ضااااایع شدم😄 

تاحالا برا شمام اتفاق افتاده؟

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

چرتو پرت زیاد میگه محلش نمیدم بیشتر وقتام باهم دعوامون میشه😂😂😂😂😂😂چلغوزی بیش نیس

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره. مثلا حس درونم میگه پاشو برو موهاتو خشک کن حموم بودی سرما میخوری 

میگم نه کم کم حجم اینترنتم تمومه میخام نی نی سایت باشم 😇😇😇😇😇

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چرتو پرت زیاد میگه محلش نمیدم بیشتر وقتام باهم دعوامون میشه😂😂😂😂😂😂چلغوزی بیش نیس

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
منم هررررروقت گوش نمیدم پشیمون میشم 😄

اره دقیقا منم پشیمون میشم،

ولی تا حالا فکر کردین،چرا این طوریه، خیلی جالبه که اون یه چی میدونه ولی ما نمیدونیم بعد عمل نمیکنیم میزنه تو رومون میگه دیدی نکردی حالا چوبشو بخور،یکی نی بگه حالا به رومون نیار خو😁 نمیدونم اسمشو باید بزاریم وجدان،ندای قلب،حس درون،من یک جا خوندم وجدان همان صدای خداس😊😊😊

ولی تا حالا فکر کردین،چرا این طوریه، خیلی جالبه که اون یه چی میدونه ولی ما نمیدونیم بعد عمل نمیکنیم ...

خب اون صدای  ناخوداگاهمونه. یعنی با توجه به تجربه هامون میدونیم قراره چه اتفاقی بیوفته اما خودمون یادمون نیست چرا.