2777
2789
عنوان

زایمان در 36هفتگی

430 بازدید | 20 پست

سلام ببخشید کسی میدونه زایمان در 36هفتگی زودرسه یانه؟ بچه رو توی دستگاه میزارن؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

از هفته 37بچه کامله

فقط هر چه بیشتر بمونه وزن میگیره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفت تا ۳۶ هفته زودرسه

پایان ۳۶هفته اوکی هست

حالا چرا به این چیزا فکر میکنی؟

اگه هم بدنیا بیاد چندروز تو دستگاه میمونه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
دکترم گفت تا ۳۶ هفته زودرسه پایان ۳۶هفته اوکی هست حالا چرا به این چیزا فکر میکنی؟ اگه هم بدنیا بی ...

احساس میکنم شکمم اومده پایین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
بچه ها من ۷ هفتمه و از هفته های اول بارداریم ک خب خبرم نداشتم بدنم خیلی کش میاد میخاستم ببینم اگ بدن ...

من کلا بدنمو کش دادم

شما اولاشی نگران نباش عزیزم

احساس میکنم شکمم اومده پایین

شکم من همچنان رو به بالاست ولی چند روزی جرکات بچه اون پايين زیاد شده احساس درد قسمت کشاله ران دارم

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
شکم من همچنان رو به بالاست ولی چند روزی جرکات بچه اون پايين زیاد شده احساس درد قسمت کشاله ران دارم

خداکنه زود نیان

استراحت کن یهو ضربه هاش کیسه ابو سوراخ نکنه