2777
2789
عنوان

سزارین شدی؟!

360 بازدید | 51 پست

سلام شما سزارین شدین؟ بیهوشی یا بی حسی؟ بعدش با دردش چیکارکردین؟ چقدر طول کشید خوب شید؟ و اینکه چیکارا کردین تا زخمتون زود خوب شه؟

واسه شیر دادن ب نی نی اولش چیکارش کردین؟

پیشاپیش متشکراز پاسختون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

من قراره بشم 😆

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین شدم با بی هوشی  دردش با شیاف دیلوفناک حل شد  شیر هم دو سه روز اول نداشتم شیر خشک ...

عزیزم دردش چجوره ؟ من دلم میخواد بتونم به بچمو بغل کنم نه اینکه حالم بد باشه نتونم بهش برسم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 

دوبار سز شدم با بی حسی.برای دردش شیاف .بعد دو سه روز قشنگ سر پا بودم.بعد ده روز کارای خونه و بجه هام با خودم بود.روز دوم به بعد شیر دادم چون هر دو بار بچه هام تو دستگاه بودن روز اول و دوم😕.

سز با بیحسی خیلی عالی بودم. فرداشم با هرزحمتی بود از تخت اومدم پایین و دیگه راحت و تند تند میتونستم راه برم... از اولم خودم به بچم رسیدگی کردم تا الان

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من از اینکه شیر نیاد و زخم بشه خیلی اعصابم بهم میریزه 😣

من برا بچه ی اولم همون اول شیرم اومد اصن شیر خشک ندادم  

شیردهی درست داشته باشی زخم نمیشه

از الانم ب این چیزا فک نکن

نهایتش شیر خشک میدی تا سینت خوب شه 

من سزارين شدم با بيهوشي. شيرم همون روز اول که ني‌ني به دنيا اومد داشتم. دردش هم قابل تحمل بود. شياف نذاشتم اصلاً. نميدونم توي سرمم چي بود ولي نيازي به مسکن نداشتم. دو شب هم بيمارستان نگهم داشتن. بعدش اومدم خونه دوش گرفتم و راحت ميشستم و پا ميشدم. انشاله سر اين يکي هم همينطور باشم.

دوبار سز شدم با بی حسی.برای دردش شیاف .بعد دو سه روز قشنگ سر پا بودم.بعد ده روز کارای خونه و بجه هام ...

مگه چند هفته بودن که توی دستگاه رفتن گلم

شنیدم بی حسی کمردرد میاره و نباید بشینی اولش وگرنه سردردمیگیری

سز با بیحسی خیلی عالی بودم. فرداشم با هرزحمتی بود از تخت اومدم پایین و دیگه راحت و تند تند میتونستم ...

سردرد و کمردرد نگرفتید ؟

عزیزم دردش چجوره ؟ من دلم میخواد بتونم به بچمو بغل کنم نه اینکه حالم بد باشه نتونم بهش برسم

وقتی شیاف استفاده میکنی دیگه دردت خیلی کم میشه بچه رو راحت بغل میکنی شیرش میدی راه میری 

روز دوم تقریبا ادم همه کاری میتونه کنه بچهتو خودت عوض میکنی 

اینکه میگن کسی بیاد کمکت بخاطر اینکه استراحتت زیاد شه زودتر خوب شی اینطور نیس ک خودت نتونی غذا از یخچال ورداری بخوری بخاطر اینه ک ب خودتت برسی

سزارین شدم با بی هوشی  دردش با شیاف دیلوفناک حل شد  شیر هم دو سه روز اول نداشتم شیر خشک ...

من الان سینمو فشار میدن ی چیزی میاد نمیدونم چیه خیس میشه لباسم.این دلیل میشه که بعده زایمان مشکل شیردهی نداشته باشم؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد