ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوبار سز شدم با بی حسی.برای دردش شیاف .بعد دو سه روز قشنگ سر پا بودم.بعد ده روز کارای خونه و بجه هام با خودم بود.روز دوم به بعد شیر دادم چون هر دو بار بچه هام تو دستگاه بودن روز اول و دوم😕.
من سزارين شدم با بيهوشي. شيرم همون روز اول که نيني به دنيا اومد داشتم. دردش هم قابل تحمل بود. شياف نذاشتم اصلاً. نميدونم توي سرمم چي بود ولي نيازي به مسکن نداشتم. دو شب هم بيمارستان نگهم داشتن. بعدش اومدم خونه دوش گرفتم و راحت ميشستم و پا ميشدم. انشاله سر اين يکي هم همينطور باشم.
سزارین شدم با بی هوشی دردش با شیاف دیلوفناک حل شد شیر هم دو سه روز اول نداشتم شیر خشک ...
من الان سینمو فشار میدن ی چیزی میاد نمیدونم چیه خیس میشه لباسم.این دلیل میشه که بعده زایمان مشکل شیردهی نداشته باشم؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد