2777
2789
عنوان

کسی اتو بخار دستی داره ؟

6285 بازدید | 24 پست

سلام . لطفا درباره ی این اتو بخار که برای اتو کردن لباس مجلسی  پرده ابریشمی ... هستش راهنماییم کنین. واقعا اثر داره و راضی هستین ؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
یعنی چی؟اغلب اینکارو میکنن  من لباسای خودمو با دستی ولی پرده رو با پرسی اتو میکنم

منظورم اتو بخار ایستاده ی دستی هستش . تو نت دیدم . 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس ابریشمی ولی کلا خوش اتو نیستش کاریش نمیشه کرد فک کنم  منم یه لباس مجلسی داشتم ابریشم حریر ...

آره درسته . این اتو ها برای لباسهایی خوبن که مروارید و منجق دارن یا ساتن . ولی هر لباسی رو هم میشه باش اتو کرد 

عجب عجیبه ندیده بودم  مخزن اب جدا داره مثل مال خیاطیا؟

داره

عجب عجیبه ندیده بودم  مخزن اب جدا داره مثل مال خیاطیا؟

عکس دوم رو ببین اینم دیدم . مخزن  آب داره برای ده دقیقه مداوم کار کردن

خیلی جالبه  من تجربه ندارم عزیزم

50 درصد کسب کردی حالا   

یعنی چی؟اغلب اینکارو میکنن  من لباسای خودمو با دستی ولی پرده رو با پرسی اتو میکنم

سلام هستی ؟ 

از سیم 4g سر در میاری 😣

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....