سلام دوستان واسه سیسمونی نوزاد چی لازمه و قیمتش چقدر میشه ک مامانم باید بخره دختر یا پسرش هنوز معلوم نیست ولی عرف چیه و اینکه باید لباس تا چندسالگیشو بگیره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیگه مادر شوهر من مستقیم جرات نمیکنه ب خودم بگه ب شوهرم میگه شوهرمم رو سر من اوار میشه بعدم میگه ...
بهش بگو اصلا در حد و شان و شخصیت پدر بچه نیست که بچه بیاره از کس دیگه توقع خرید داشته باشه حتی حرفش هم زشته... با شوخی و خنده حرفت رو بزن بگو روت میشه دو روز دیگه به بچه ت بگی بابایی من میخواستم تو رو بیارم به مامانبزرگ گفتم باید وسایلت رو بخره!!!!
دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ... همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
هاهاهاهاهاهاها آررره دقیقااااا ولی حس اینکه کمتر باشی خیلی سخته هرچند چون چاره ایی ندارم میزنم به بی ...
عزیزم خیلی سخته از جاریت کمتر این همه هم هزینه کرده اوههه ولی مثلا با کم سلیقه بخرج بده همرو ی تن رنگ بگیر خیلی شلوغش نکن میتونی سرویس خوابشو ملامین ولی طرح وکیوم بزنی دیگه خیلی اسباب بازی اونجوری نمیدن چنتا پولیشیه خوشگل
عزیزم خیلی سخته از جاریت کمتر این همه هم هزینه کرده اوههه ولی مثلا با کم سلیقه بخرج بده همرو ی ...
من اعتراف میکنم که به پای جاریم نمیرسم جون اولا اون از لوستر و فرش و دیوار اتاق رو کلا تغییر داد و تا ۹ سالگی خرید کرد مثلا کفش واسه هر سن پنج تا همینطوری به بالا کلا سنگ تموم گذاشت