2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 70 پست
ی تومن؟میشه؟؟؟چیا خریده؟

منکه یه اتاق دارم سرویس خواب نگرفتم یه تخت کوچولو دادیم درست کرد دوست شوهرم چهارصدتومن ...چند دستم صفر و چندتا هم یک بعلاوه سرویس،قنداقش و چندتا سرهمی 😊  چند دست هم مارک شوهرم گرفته واسش 

کریر نمیگیرم کالسکه م که زوده بعداز عید میگیرم 

من اخه مادرشوهر و اینام اجازه حرف و دخالت نمیدم بهشون مهم راحتیه خودمونه ☺ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین با حدود ۴ تومنم فک کنم بشه اگر خ ارزون بر داری یا همون ۳ تومن میشه مثلا کمد اینارو وکیوم بر ندا ...

اره خیلی خوبه اگ بشه چون واقعا من ک تو اتاقی ک الان میخام اتاق بچه بکنم کلی وسیله چیدم اصلا جا هم ندارم زیاد موندم جارو و اتوهامو و نمیدونم این همه وسیله اضافی ک واسه جهزیم خریدم کجا بچینم ک اتاق بچه رو درست کنم...بازم میگم واسه بچه هم زیاد بخرن باز فردا انباری میشه خونه

من خودم از شلوغی متنفرم ولی از حرفاشم بدم میاد

خوشبحالت من مادرشوهر م گفته باید بخرم کالسکه و کریر با اینکه می‌دونم نیاز ندارم شوهرم گف نمی‌خوایم ک ...

واااااااا به اونا چه ربطی د اره ....اگه نوه مادرته نوه اونم هست 😞😞😞 خب اونم بخره من یه بار گفت مادرت باید سیسمونی بخره جوابشو دادم 

منکه یه اتاق دارم سرویس خواب نگرفتم یه تخت کوچولو دادیم درست کرد دوست شوهرم چهارصدتومن ...چند دستم ص ...

خوووووشبحالت منکه جاریم سال ۹۴ سیسمونی خرید ۱۵میلیون حالا من میخوام بخرم با ۴ تومن حرفشون برام مهم نیست اما راستش دلم نمیخواد ازش کمتر باشم کاشکی بیخیال بشم خب منم دل دارم😭

💐من دختر بارانم💐
خوشبحالت من مادرشوهر م گفته باید بخرم کالسکه و کریر با اینکه می‌دونم نیاز ندارم شوهرم گف نمی‌خوایم ک ...

نه دیگه مادر شوهر من مستقیم جرات نمیکنه ب خودم بگه

ب شوهرم میگه شوهرمم رو سر من اوار میشه بعدم میگه کسی بهم نگفته خودم میگم

عزیزم نیاز نیست همه چیز بخری فقط اون چیزایی که لازمته بگو بخرن لباس هم زیاد نخر چون تو الان نمیدونی بچت ریزه درشته اینا ... برای چند ماه اول بخر بعد با توجه به رشد بچت خودتون لباس بخرین 

واااااااا به اونا چه ربطی د اره ....اگه نوه مادرته نوه اونم هست 😞😞😞 خب اونم بخره من یه بار گفت ما ...

عزیزم من کلا زیاد اهل بحث نیسم هیچی نگفتم شوهرم خودش جواب میده

امام رضا عاشقتم
خوووووشبحالت منکه جاریم سال ۹۴ سیسمونی خرید ۱۵میلیون حالا من میخوام بخرم با ۴ تومن حرفشون برام مهم ن ...

نه عزیزم الکی خرج کردن همش بیهودست الکی خرج رو دست بابا و مامانت نزار منم بابام اینا دارن ک بخان مثلا۱۰ تومنم بخرن ولی من دلم نمیاد چون بالاخره میبینم اگ بخان اینقدر بخرن میتونن ولی اذیت میشن میخام خیلی کم بشه در حد همون۳ تومن و اینا چون بعدش ک کلا ادم وسیله بچه رو میندازه میره بچه ک چیز نگه دار نیس ک پس خرج الکیه

اره خیلی خوبه اگ بشه چون واقعا من ک تو اتاقی ک الان میخام اتاق بچه بکنم کلی وسیله چیدم اصلا جا هم ند ...

ببین عزیزم مثل من فقط یه تخت بردار باور کن اون کشوهایی که با تخته کل لباس هاشو جا میگیره خدارو چه دیدی میبینی سال دیگه خونه بزرگتر میگیری واسش اتاق بهتری میچینی بعدشم همش باید پیش خودت بخوابه نمیشه که بزاریش تو تخت 

بحرف مردم بخای گوش بدی دیوانه میشی اما بیمحل کنی و کار خودتو بکنی دیگه تکرار نمیکنن 

منم یه اتاق دارم کمد و دراور خودم توشه دوست ندارم شلوغ بشه

نه عزیزم الکی خرج کردن همش بیهودست الکی خرج رو دست بابا و مامانت نزار منم بابام اینا دارن ک بخان مثل ...

دقیقا من کلا ۴ تومن میخوام هزینه کنم دعا کنید آبرومندانه باشه

💐من دختر بارانم💐
خوووووشبحالت منکه جاریم سال ۹۴ سیسمونی خرید ۱۵میلیون حالا من میخوام بخرم با ۴ تومن حرفشون برام مهم ن ...

😒😒😒 درکت میکنم اما میگذره بچه که کمد و کالسکه گرون حالیش نیست شلوار صدتومنی پاش کنی و پنج تومنی پاش کنی یه جور میشاشه توش قربونششششششششون 😄