2821
2789
عنوان

سیسمونی

504 بازدید | 70 پست

سلام دوستان واسه سیسمونی نوزاد چی لازمه و قیمتش چقدر میشه ک مامانم باید بخره دختر یا پسرش هنوز معلوم نیست ولی عرف چیه و اینکه باید لباس تا چندسالگیشو بگیره؟

نمیخام زیاد خرجشون بشه ولی کمم نباشه

مرسی اگه راهنمایی کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام بنظرم لباس بیشتر برای سن پایین بگیر مثلا واسه یکسال یا دوسالگی یا نگیر یا خیلی کم بگیر کاپشن هم من برای دخترم گرفتم سال اول براش بزرگ شد سال دوم کوچیک اصلا نتونست بپوشه 

لوازم بهداشتی وسایل دکور اتاق  اسباب بازی و لباس 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مادرت که لطف میکنه میخره 😊 اما خب همون سرویس خواب و قنداق و کالسکه و ساک 

بگیر با لباس سایز صفر و یک تا چند سالگی خرید کردن اشتباهه باورکن هم ا ز چشمت میفته هم تلنبار میشه و  بی استفاده 

یجوری باشه ک ب مامانت فشار نیاد بنده خدا  هر کس در حده وسعش

اخه دوس دارم ببینم چی عرفه

خب وضعشون فعلا زیاد جالب نیست ی شرکت سرمایه گذاری کرده بودن خدا خیرشون نده ورشکست شده اینا هم بالاخره مال باختن و خودمم دوس ندارم بهشون فشار بیاد اما از طرفی هم شوهرم خیلی رو این چیزا حساسه ک چیزی کم نباشه

کالسکه ام‌نخر

من خریدم‌استفاده نکردم اصلا😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اخه دوس دارم ببینم چی عرفه خب وضعشون فعلا زیاد جالب نیست ی شرکت سرمایه گذاری کرده بودن خدا خیرشون ن ...

اگه حساس بگو خودش بخره

همسر من خودش خرید همشو

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من کریر استفاده نکردم 

من کلا همسرم گف خودمون میخریم ب کسی نگفتیم 

اگه وضعشون بده و شوهرت حساسه میتونی از پولای خودت چیزی بگیری و بگی مامانت خریدع 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
قیمتشون الان چنده اینا ک گفتید کلیش؟

اگه مارک باز نباشی با۵تومنم‌میتونی جمع و جور کنی

صندلی  غذام‌بخر😊