2821
2789
عنوان

دعوای بد تو عقد 💔

735 بازدید | 37 پست

من دیشب تولد مادرم بود فقط خانوادم بودن و همسرم هیچکس نبودش

منم یه لباسی پوشیده بودم که یکم کوتاه و نازک بود ولی خب من فکر نمیکردم عیبی داشته باشه چون همیشه جلوی پدرم شلوارک و تاپ میپوشیدم بلاخره پدرمه

همسرم رفتیم بخوابیم دیدم باهام سنگینه هی گفتم چی شده چیشده برگشت گفت تو یه ذره حیا نداری این چی بود پوشیده بودی

من گفتم یعنی چی مگه کسی اینجا بود دیگه جوابمو نداد منم رفتم شروع کردم گریه کردن

پدر و مادرم که دیدن من گریه میکنم بعدش جویای ماجرا شدن فهمیدن چی شده خیلی از همسرم ناراحت شدن و هر چی گفتن خب مگه کسی اینجا بوده که باید لباس پوشیده میپوشید انگار نه انگار خانواده من داشتن باهاش حرف میزدن عین کر و لال ها نشسته بود و بعدشم بدون هیچ حرف خاصی رفت خوابید و خلاصه تولد رو کوفت هممون کرد

صبح هم بدون خداحافظی ازم پاشد رفت بعد تازه بعدش بهم زنگ زد گفت ببخشید خداحافظی نکردم

واقعا بنظرتون دیگه چیکار کنم خسته شدم از رفتاراش 🙂

وااا ینی چی 😑

من جلو خانواده ی همسرمم با شلوارک میگردم

تو ک بابای خودته باباااا

رو نده بزار کشش نده بگو من اینجوریم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی همیشه رفتارش اینطوریه؟ دوران عقد برای شناخته اگر انقدر تفاوت عقیده دارید شاید به صلاح نیست ادامه بدین اما اگر میدونی میتونی روش تاثیر بذاری و طرز فکرشو عوض کنی بمون باهاش. کلا کسی که از کلمه حیا و بی حیایی اینا استفاده میکنه برای همسر خودش بنظرم جالب نیست

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

همسرتون مذهبیه نه؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خیلی کارت کودکانه بود که حرف شوهرت درجا بردی منتقل کردی به خانوادت اوناهم دخالت کردن

من منتقل نکردم اونا فقط دیدن من گریه میکنم خودشون از همسرم پرسیدن چی شده

ما بار ها و بار ها بحث کردیم ولی اصلا تاحالا خانوادم مطلع نشدن از هیچ کدومشون

من منتقل نکردم اونا فقط دیدن من گریه میکنم خودشون از همسرم پرسیدن چی شدهما بار ها و بار ها بحث کردیم ...

خب گریخ نداشت ی حرف زد بهت با حرف حلش میکردی مگه بچه ای انقدر گنده کردی بعدم کار خانوادت دقیقا دخالت بوده

یک مادر دهه ۷۰

کم داره؟ دیگه پیش پدرت پوشیدی دیگه چیه مگه بهش بتوپ که خودشو جمع کنه نشد برید مشاوره این پیرت میکنه ...

خیلی دوسش دارما واقعا ولی چند وقته به طلاق فکر میکنم نمیدونم کار درستیه یا نه مشاور خوب هم سراغ ندارم 😓

نه اصلا مذهبی نیست

خب پس شاید خواهر و اطرافیانش اینجوری نبود عادت نداشته

ولی هردو اشتباه کردید تو از گریه وزاری و گفتن به پدر و مادرت و دخانت اونا و شوهرتم از حرفی که بهت زد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب گریخ نداشت ی حرف زد بهت با حرف حلش میکردی مگه بچه ای انقدر گنده کردی بعدم کار خانوادت دقیقا دخالت ...

همسرم بهم یه برچسب خیلی بد زده بود چجوری با حرف حلش میکردم بعدشم من ازش پرسیدم چرا اینجوری میگی اصلا جوابمو نداد