2777
2789

چپ و راست بالا و پایین و همه جا تبلیغ گذاشتن حالا جدیدا تبلیغاتشون صدا هم درمیاره این روغن اویلا چیه که صدا میده😫😫

بچه خوابیده یهو صدای این تبلیغات در میاد بچه میپره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

brave ,بنصب

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

تقصیر خودته وقتی کلی راه هست که میتونی کلا راحت شی از دست تبلیغات ولی انجام نمیدی

هر کی میخواد نینی سایت براش بدون تبلیغات باشه، عدد 2 رو برام کامنت کنه😁😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام

آموزش حذف تبلیغ:

➖️➖️➖️➖️➖️➖️ این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن:

🟦 مرورگر Brave مناسب برای همه ی گوشی ها حتی آیفون 😍

⬜️🟥 Yandex Browser

🟪 مرورگر خود سامسونگ ⬅️ بزنین روی ۳ تا خط پایین مرورگر ⬅️ مسدودکنندگان تبلیغ ⬅️ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر

🟥 مرورگر اپرا

🟩 AdBlock browser 

🟨 مرورگر خود هوآوی

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️

🟪 اگر گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی مرورگر ⬅️ بزنین روی سه تا خط پایین صفحه ⬅️ بعد قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

✅️ مسدودکننده AdGuard Content Blocker در ۲ تا مرورگر سامسونگ و Yandex کار می کنه. 

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542

🔵🔵🔵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام عریزم خوبی دختر گلت خوب شد؟ من انشالله این هفته باید ببرم پسرمو

ولی از دیسب یهو ابریزش بینی گرفته نه جایی رفتم نه چیزی نمیدونم چرا یهو ابریزش شد؟ دلیلش میشه حساسیت باشه؟ اصلا نگرانم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
سلام عریزم خوبی دختر گلت خوب شد؟ من انشالله این هفته باید ببرم پسرموولی از دیسب یهو ابریزش بینی گرفت ...

لام گلم اره خداروشکر مایع جذب شد فقط شنوایی سنج گفت فشار منفی داره بردم یه دکتر گوش حلق بینی بهش سودوفرین و نیوتادین داد گفت با همینا فشار منفیشم میره حالا داره مصرف میکنه

ای جانم به دماغش ابنمک بزن یا سینواش

عنابم آتیش بزنی دودش بهش بخوره ابریزشو قطع میکنه انشالله زودتر خوب میشه همه جا ماسک بزن براش

سودوافدرین

چقد خوشحال شدم خداروشکر

یعنی میشه منم پسرمو فردا ببرم بگه مایع جذب شده؟

من فقط مومتازون مصرف کردم با مونته لوکاست

دیگه کارای دیگه نکردم

دیروزم عنبرنسا دود کردم نمیدونم الانم دود بدم یا نه

چقد خوشحال شدم خداروشکریعنی میشه منم پسرمو فردا ببرم بگه مایع جذب شده؟من فقط مومتازون مصرف کردم با م ...

دقیقا با همین دوتا جذب میشه.الهی به حق پنج تن جذب شده باشه.

من اون کارایی که تو اون تاپیک گفتمم جسته گریخته انجام دادم

ولی مسواک  و قرقره اب نمک هرشب بود و گاهی هم ادامس جویدن و دوری از مواد الرژی زا

بردی بیا بگو چیشد الهی که خوش خبر میای

دقیقا با همین دوتا جذب میشه.الهی به حق پنج تن جذب شده باشه.من اون کارایی که تو اون تاپیک گفتمم جسته ...

انشالله من یادم نیست کدوم‌ تاپیک بود با هم صحبت کردیم

ولی ابنمک اینا انجام ندادم

عنبرنسا شما شنیدی؟ یعنی خوبه انجام بدم؟

بعدش بچه شما در طول این یه ماه دیگه ابریزش بینی نشد که برذید دکتر ببینه؟

انشالله من یادم نیست کدوم‌ تاپیک بود با هم صحبت کردیمولی ابنمک اینا انجام ندادمعنبرنسا شما شنیدی؟ یع ...

منم یه بار عنبر نسا انجام داوم منتخا چشاش یه کم سوخت گریه و جیغ .البته تقصیر خودم شد حواسم نبود نزدیک چشش شد ولی فکر کنم خوب باشه.

کلا تو این چند ماه جایی نرفت هرجا هم رفت حتی تو اسانسور ابنمک به ببینیش زدمو ماسک زدم

بعدم که برگشت باز اب نمک

از داروخانه بگیر واسه پیشگیری

منم یه بار عنبر نسا انجام داوم منتخا چشاش یه کم سوخت گریه و جیغ .البته تقصیر خودم شد حواسم نبود نزدی ...

بچه شما یه ماه بود مایع پشت گوش داشت؟

من اصلا نوار گوش نبردمش

ابنمک و از داروخانه بگیرم؟

پسز من عنبر دود میدم مشکلی نداره ولی اینجا ادمو میترسونن