2777
2789
عنوان

از دست این تبلیغااات کم بودن صدادارم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست
بچه شما یه ماه بود مایع پشت گوش داشت؟من اصلا نوار گوش نبردمشابنمک و از داروخانه بگیرم؟پسز من عنبر دو ...

من  دفعه اول بردم هم دکتر خودش دید داره هم فرستاد شنوایی سنجی که شنواییش ۴۰ درصد کم شده بود

بعد خودم راهکارهای خونگیو رفتم و بعد یک ماه بردم پیش یه دکتر دیگه اونم نوار گوش گرقت گفت مایع زیاد داره ولی شنواییش بهنر شده  که بهش مومتازون و مونته لوکاست داد 

یک ماه بعدم خودم بردم درمانگاه فقط تمپتومی گرد گفت مایع رفته ولی فشار منفی داره

بعد بردم یه دکتر دیگه گفت واسه فشارش نیوتادیندسودوافدرین استفاده کنه که فعلا داره استفاده میکنه تا باز ببرم تمپتومی ببینم فشار منفیش رفته یا نه.این دکتر اخری گفت سرما همورد بیار پیش خودم تا نزنه باز به گوشش😫در کل همش استرس دارم ولی انشالله زودتر بزرگ شن تا این لوله استاش هم بلند شه انقدر زود درگیر نشه.

ولی نترس سرما خورد باید داروهای ضد الرژی دکتر گوش حلق بینیو داد تا لوله بسته نشه 

ولی در کل حواست به بهداشت دهان دندانشم باشه هر شب و صبح مسواک و قرقره اب نمک اگر نذاشت نمک خالی یه ذره بریز دهنش مخصوصا اخر شب

من دفعه اول بردم هم دکتر خودش دید داره هم فرستاد شنوایی سنجی که شنواییش ۴۰ درصد کم شده بودبعد خودم ...

سلام خوبی عزیزم  عصر بردم دکتر خداروشکر گفت گوشاش سالمه😍

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی عزیزم عصر بردم دکتر خداروشکر گفت گوشاش سالمه😍

هوراااااا خدایا هزاااااران مرتبه شکر آخیش خیالمون راحت شد،به خدا عصری به یادت بودم کلی دعاتون کردم خوشحال برگردین😍🎊🙏

هوراااااا خدایا هزاااااران مرتبه شکر آخیش خیالمون راحت شد،به خدا عصری به یادت بودم کلی دعاتون کردم خ ...

سلامت باشی فدات مهربون

انشالله دخترت همیشه سرحال و سلامت باشه نی نی توراهیتم سلامت به دنیا بیاد😍

سلامت باشی فدات مهربونانشالله دخترت همیشه سرحال و سلامت باشه نی نی توراهیتم سلامت به دنیا بیاد😍

ممنونم مهربونم الهی که ۱۲۰ سال کنار بچه هات و همه عزیزانت صحیح و سالم و شاد زندگی کنید🤲

ممنونم مهربونم الهی که ۱۲۰ سال کنار بچه هات و همه عزیزانت صحیح و سالم و شاد زندگی کنید🤲

سلامت باشی الهی امین بهمچنین😍

اونجا ننوشتم، گفتم اسی حرص دامادشو سر من خالی میکنه.

من چند روز شورتم خیس میشه.

قبلا ترش بود، قشنگ متوجه میشدم، شفاف نبود، ببخشید رک میگم، شو   رتم سفیدک میزد، معلوم بود شفاف نیست ولی الان چند روز شفاف .

میترسم کیسه آبم باشه.

کلا هم من حتی ۶ کیلو زیاد نکردم، کلا هم تهوه نداشتم بگم سر اون کم اضافه کردم.

حتی کمتر از ۶

اونجا ننوشتم، گفتم اسی حرص دامادشو سر من خالی میکنه.من چند روز شورتم خیس میشه.قبلا ترش بود، قشنگ متو ...

،منم صبح یه ترشح سفید مانند دیدم،اگر دایم داره خیس میشه باید بری بیمارستان یه تست امینو شور بدی،سونو وزن رفتی؟ اگر نرفتی برو مایع دورشو میگن چند هست،من از ۱۸ هفته نه وزن خودم رفته بالا نه شکمم بزرگ میشه ولی تو سونو ۲۷ هعته گفت خوبه ،کلا عصبیم میگم این بچه دقیقا کجاست حالا هفته بعد باز میرم سونو،راستی یک گروه واتساپ هست برای سنای ما و هفته های نزدیک به ما اگر خواستی لینکشو بدم تا زایمان و بعدش کنار هم باشیم

،منم صبح یه ترشح سفید مانند دیدم،اگر دایم داره خیس میشه باید بری بیمارستان یه تست امینو شور بدی،سونو ...

اره بده ممنون.

خودتون چاق بودین از اول؟

شاید بخاطر اون دیده نمیشه.

من کلا لباسای قبلیم میپوشم.

البته بگم من دیابت دارم، هر روز ۳ تا متفورمین میخورم.

چی بزام من.

بارداری من داستانیه والله

اره بده ممنون.خودتون چاق بودین از اول؟شاید بخاطر اون دیده نمیشه.من کلا لباسای قبلیم میپوشم.البته بگم ...

نه چاق نبودم ،منم لباسای قبلمو میپوشم،حالا هفته بعد میرم سونو خیالم راحت شه این هفته هم میشه ها ولی میگم یه بارکی سونو ۳۳ هفتگیو برم،

تنگی نفس و تهوعم دارم معدم خیلی اذیت میکنه چیزی نمیتونم بخورم گاهی حتی ویتامینامو نمیتونم بخورم

برای شماهم واقعا خواست خدا بوده ،پس همونم نگهدارشه انشاللله

برات درخواست دوستی دادم

۲

گوشیت اگه سامسونگه این برنامه رو نصب کن اول adguard content blocker 

از مایکتم میتونی نصبش کنی، حجمی ام نداره 

بعد با مرورگر سامسونگ گوشیت بیا، مرورگری که همه ی گوشی های سامسونگ دارنش 

اگرم سامسونگ نیستی، یا اپلیکیشن گردو رو نصب کن( من خودم اینو امتحان کردم خوب بوده) یا بچه ها گفتن brave هم خوبه 

سوال دیگه ای داشتی بپرس✨😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇