2777
2789
عنوان

من واقعا از خواهر شوهرم میترسم

799 بازدید | 38 پست

دو رو تر از این آدم تو عمرم ندیدم. 

جلوم انقدررررررر خوبه. که میگی وای چه فرشته اییه. 

پشت سرمن و جاریم هم میشینه بد میگه به شوهر امون. 

اونم چه حررررفاییی

با اینکه اصلا کاریش نداریم ما

خودش درگیره با خودش همش. 

انگار حسادت میکنه

همشم اصرار داره بگه ما هیچی نبودیم و بی خانواده و بدبخت بودیم با ازدواج با برادرای اینا به جایی رسیدیم😂

شما اگه بودین کاری میکردین؟ یا سکوت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفاً برام صلوات بفرستید امتحان سختی دارم که از شدت استرس دارم میمیرم شده یک صلوات هدیه به شهید علمد ...

🫡🫡🫡فکر کنم تو پنج شش تا تاپیک دیدمت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

و شوهراتون هربار میشینن به توهین‌هاش گوش میکنن میان به شماها میگن خواهرمون فلان توهین و به شما و خانواده هاتون کرد؟ 

بنظرم شوهراتون از خواهرشوهرتون عجیب‌تر هستن!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خواهر شوهر من یه ول بی صاحب و بی چاک و دهنه یعنی به بهونه شوخی تا بالا دادن لنگو و شب جمعه و اینارو جلو داداشش میگه بی حیا اصلا ازش خوشم نمیاد

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸