من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جانم ولی باز ميگما فدات شم اطرافیانم چند بار اینو بهم گفتن واقعا مطمئن نیستم ک حس ششمم قوی هست
عریزم واسه منم بگو
محمد و خانوادش این هفته میان خونمون؟
من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیدهاند که در چشمانم زندگی میکنی. من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شدهام دیدهاند. عطر عشق،نمیتواند پنهان بماند. آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡