2777
2789

۳ماهه تمام همش مریضه

قبلشم خواب خوبی نداشت 

اول ۲۰روز اسهال استفراغ گرفت

بعدش سرما خورد

بعد دوباره ی هفته اسهال و استفراغ

دوباره چشمش عفونت کرد

حالا هم اول سرما خورد بعدم آبله گرفته.

تا۶صبح سرپا تو بغلمه

۶ به بعد هم اون دوتا بگمو باید بفرستم مدرسه و بعدشم شوهرم بره سر کار 

ساعت ۹ به بعد هم غذا درست کنم برا کارگرا و بعدشم ناهار بهشون بدم 

ظهرم بچه ها میان و ....

اینم در حین انجام دادن این کارا همش بغلمه

حالا ظرف و شستن لباس جترو رخت خواب و اینا هم به کنار

من دیگه دارم می میرم نمیدونم چه کنم

خیلی خسته ام

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

منم پسرم خیلی بهم میچسبه خستم کرده نمیدونم‌چیکارکنم

بنظرت اینا بزرگ بشن خوب میشن

تازه بچه وسطیمم شب ادراری داره

پتو شستن و اینا هم به کنار

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفویتش کن طفلکو ایمونیس بده هرروز دولیوان آب لیموشیرین پرتقال بده بهش ماهیچه مغزیجات بده

شربت فرو گلوبین و سانستول ایمینو خریدم

منظورت از ایمونیس همینه؟

تفویتش کن طفلکو ایمونیس بده هرروز دولیوان آب لیموشیرین پرتقال بده بهش ماهیچه مغزیجات بده

آب لیمو شیرینم نمیخوره

سلام عزیزم خیلی سخته منم مثل توام ، سعی کن حتما خواب های چرتی داشته باشی کنار خودش حتی شده دو تا نیم ...

نمیشه بزارمش زمین بیدار میشه

پشتم زخم شده

دنبالچم کامل شکاف برداشته .نستن برام عذابه

نه شربت ایمونیس فرق می‌کنه قیمتیم نداره۱۴۶تومنه یک ماه میخوره

بخدا همینا رو نزدیک ۵۰۰ خریدم

این خوب بشه پولش مهم نیست

باشه عزیز فردا نوبت دکتر داره میگم یکی براش بنویسه 

خیلی ممنونم ازت

الهی کاش یه کمکی داشتی اینجوری خیلی سخته براتمیگم گوشت شیشه ای براش هرروز بپز تقویت بشه سوپ پای مرغ، ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

داریم خونه میسازیم برا کارگرا ساختمانمون

اولا از شوهرت کمک بخواه

دوما واسه کارگر یه هفته از بیرون غذا بخر 

سوما واسه ادرار پسرت یکسری زیر انداز یکبار مصرف هست واسه همین کسایی که ادرار میکنن از اونا بخر که مجبور نشی دم به دیقه پتو بشوری دکترم ببرش درمان بشه

واسه دنبالچه ات هم روغن بزن بعد رو تیوپ بشین که فشار نیاد

اولا از شوهرت کمک بخواهدوما واسه کارگر یه هفته از بیرون غذا بخر سوما واسه ادرار پسرت یکسری زیر انداز ...

مرسی از راهنمایی هات عزیزم🌹🌹