2777
2789
عنوان

شخصیت زن مورد علاقه تون کیه

215 بازدید | 39 پست

شخصیت زن مورد علاقه تون توی کتاب ها یا فیلم ها کیه؟ تروخدا یبارم شده جواب بدین حوصلم سر رفتههه🥲

من خودم بگم :

هرماینی گرنجر 

آن شرلی 

بِل

کتی مارچ 

هارلی کوئین

الیزابت بنت 

شمام بگین حداقل یدونه 🫠

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتایون ریاحی 

ترانه علیدوستی

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

جودی ابوت 

آن شرلی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

سمیرا زخم کاری

وای یذره خشونتش زیادیه برام 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

خودمم

افرین😍