2777
2789
عنوان

شخصیت زن مورد علاقه تون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست
الناز شاکردوست

این که کاراکتر نیست بازیگر واقعیه

منظورم وجود خارجی نداشته باشه 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارای قصه های جزیره 

خاله اولویا 

جنت قصه های جزیره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آهو خانم.

توی رمان شوهر آهو خانم ؟؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

نمیدونم 

فقط یه زن شاغل مستقل درآمدبالا 

یادم اومددوستم هم رشته ایم اون امتحان وکالت دادوالان وکیله وشاسی بلندزیرپاشه

منم خانه دارم و پای بچه میشورموشوهرم حتی ماهیانه هزارتومنم نمیدتم

خاک برسرمن

الیزابت بنت کجا بود

غرور و تعصب🥹

سارای قصه های جزیره خاله اولویا جنت قصه های جزیره

من اینارو خیلی دوست داشتم🥲

من اینارو خیلی دوست داشتم🥲

من با اینا زندگیییییییی کردم 💙

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ساره بیاتنیکی کریمیکریستین استوارت

نه منظورم شخصیت های داستان و فیلم که وجود خارجی ندارن بود 

ان شرلی تا ابد البته کارتونش نع فیلمشاندر تو سیب ممنوعه تا ابد

اندر میشه بگین کلیت شخصیتش چجوری بود ؟

چون من سیب ممنوعه ندیدم

من با اینا زندگیییییییی کردم 💙

من از اون دختره تو خانه کوچک هم خوشم میومد اسمشو یادم نیست 🥴

اندر میشه بگین کلیت شخصیتش چجوری بود ؟چون من سیب ممنوعه ندیدم

مستقل و قوی البته زنان قوی هرگز خوشبخت نیستن فقط قابل تحسینن

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد