2777
2789

یه مادر شاغلم بخاطر شرایطم فقط شیفت شب برداشتم درسم میخونم دخترم پیش دبستانی میره و با درسای اون آسی شدم هرروز کاردستی پرینت نقاشی مشق ریاضی کاربرگ آسی شدم یعنی بریدم شوهرم سربازه و مسائل مالی و اقتصادی پاشو گذاشته رو خرخره ی من

تو این ۶ماه که سرباز شده موهای سرم سفید شده داغون و شکسته شدم و همه متوجه این شدن یه بچه ی نوزاد دارم نه به درسم میرسم نه میتونم خوب بخوابم که شب تا صبح بتونم محل کار سرحال بیدار باشم نه میتونم به کوچیکه برسم نه به بزرگه نه میدونم جواب صاحب خونه رو بدم یا جواب مدیر ساختمون نه میدونم به خودم برسم یا به مرتب بودن خونه

نه میدونم حموم برم یا آشپزی کنم 

نه کمکی دارم نه رفیقی نه فامیلای شوهرم حتی یه زنگ بزنن مردی یا زنده نه تفریح و سرگرمی دارم نه فراغت و استراحت 

بخداوندی خدا خیلی وقتا دلم میخواد همه چیزو ول کنم و برم جایی که هیچوقت برنگردم یبار رفتم خطمو خاموش کردم ماشینو روشن کردم و رفتم انقد رانندگی کردم تا رسیدم به شمال صبح که سپیده زد اون هوای لعنتی شمال اون هوای بارونی تلفیق مه و بوی سوخته ی چوب به مشامم خورد دیدم همسرم کنارم نیست قلبم فشرده شد به سرعت با تمام خستگی و خاب آلودگی برگشتم به جایی که قلبم اونجا میتپه و بهش تعلق دارم اخه ما هیچوقت بدون هم جایی نمیریم هیچوقت اونشبم واقعا ناراحت و عصبی بودم ولی خستم دیگه نمیکشم واقعا توانایی جواب دادن سوال ندارم خواهش میکنم سوال نپرسید اگر میتونید چیزی بگید که آرومم کنه که 

ن رمانه نه داستان نه متن و هرچی که میخواید قضاوت کنید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سخته خسته نباشی من خودم هم بچه مدرسه ای دارم هم نوزاد تازه شاغل هم نیستم واقعا بیشتر وقتا کم میارم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

با شیفت شب نی نی رو چکار میکنی؟

نمیشه فعلا درست رو کنسل کنی تو شرایط مساعد تر ادامه بدی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

انقد سر دخترم و مشقاش حرص میخورم که معده درد عصبی میگیرم میخوام بمیرم از درد خیلی ناراحتم خدایا کمکم کن جز اینجا جایی ندارم بخوام درددل کنم

هرکی ظاهرمو میبینه میگه چه شاده همش میره میگرده ولی جلو دیگران صورتمو با سیلی سرخ نگهداشتم تا نفهمن از درون پوسیدم😔طرف میره سرتا پاشو نو میکنه من ماه تا ماه خرید نمیکنم بخدا یه دونه کلاه برا خودم بخرم یه چشم مردم میام وای خرید کرد یه ناخنمو برم ترمیم میکن پولدارا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ماشالله بهت 

تحمل کن و طاقت بیار 

بعد سختی آسانیس 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

با شیفت شب نی نی رو چکار میکنی؟نمیشه فعلا درست رو کنسل کنی تو شرایط مساعد تر ادامه بدی

وای نه تمام ارزوهام نیست و نابود میشه

همسرم نگهمیداره تا قبل اینکه بخواد بره پادگان شیفت رو میبندم 

ماشالله بهت تحمل کن و طاقت بیار بعد سختی آسانیس

خسته شدم دلم میخواد برم وسط خیابون تا میتونم زار بزنم خسته شدم بقران بریدم دیگه نمیکشم