2777
2789

برای هفته 20 آمنیوتیک 80 باشه خیلی کمه

مگه مایعات نمیخوری؟

استراحت کن و تا میتونی مایعات بخور مخصوصا دلستر ترجیحا مالت بخور که قندت بالا نره

اگر لازم شد و دکترت تجویزکردیه سرم رینگر بزنی بد نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیست کمکم کنه😔😔

عزیزم یک هفته رژیم رو رعایت کن دوباره سونو بده  اگه کمتر از ۸ شده بود احتمالا باید سرم درمانی رو شروع کنی. فعلا خیلی وخیم نیست اوضاعت و خطای سونوگرافی رو هم در نظر بگیر

هر دو ساعت یه بطری اب بزرگ رو باید بخوری. 

هندونه زیاد بخور و در طول روز یک وعده سوپ یا آش داشته باش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

و عزیزم مهم اینه که به چپ بخواب. و استراحتت رو خیلی خیلی زیاد کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مایع آمینوتیک در درجه اول به سیستم دفع ادرار جنین مربوطه. چون این مایع در حقیقت ادرار نوزاده

اما کم خوردن مایعات و نشتی کیسه آب هم باعثش می‌شه. اگر آب کافی می‌خوری و ترشح زیاد و آبکی هم نداری باید جنینت از نظر سیستم دفع ادرار بررسی بشه

عزیزم به من گوش کن آره من تو موقعیت تو بودم ولی تو هفته بالاتر

با رژیم مایعات میزان مایع رو زیاد کردم. 

الانم تو مرز هستی کم نداری. نگران نباش هیچ مشکلی هم نیست

دفع ادرار هم تو هفته های بالاتر بررسی میشه نه هفته ۲۰ اصلا نگران نباش