توروخدا بگین چکار کنم دختر شوهرم هست و 9 ساله خودم بزرگش کردم الان 16 سالشه و بشدت پرخاشگره. پدرش بفهمه دوس پسر داره منو طلاق میده. شوهرم تو شهر دیگه کار میکنه و تو هفته چند شبی نیست. دخترم از صب تلفنی صحبت میکنه تا 2 نصف شب.. جرات ندارم اعتراض کنم بهم بی احترامی میکنه. شبا از استرس خوابم نمیبره. اگه رابطه ش تلفنی بود نمیترسیدم ولی شورشو در اورده و متاسفانه تو این سن سوار ماشین غریبه ها میشه..نمیدونم سکوتم درسته یا باید کاری کنم. خواهش میکنم راه حل بزارین جلو پام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی دختر جوونم ک راهمو گم کردم دعا میکنی خدا خودش با نور خودش راهمو روشن کنه؟؟ اجرتون با سیدالشهدا
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚