2777
2789

دخترا اگر یک پیشنها ی داشته باشین از طرف کسی ک خانوادتا خیلی خیلی زیاد سرشناس هستن و پولدارن و تک پسره اخلاقی ام بد نیست ولی مشخصه ک قصدش جدی نیست 

شما حاضرین وارد رابطه شید و تلاش کنین وابسته اش کنین یا نه؟ 

دلیلتون چیه؟ اگر اره چیه اگر نه چیه 

لطفا اونایی ک تجربه دارن هم جواب بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

نه دیوونه پسرا وقتی میگن جدی نیستن بهیجججج وجه نظرشون عوض نمیشه

هزاران تو همین نی نی سایت دیدم دختره بچه بغل رفته سراغ پسره ک بگیرش بازم ازدواج باهاش نکرد با وجود داشتن بچه و طرد خانوادش و رفتن ابروش 

مردا مث ما زنها نیستن یهو احساسی شن تغیر کنن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه چون انرژی زیادی ازم میگیره و یسره دغدغه فکریم میشه

پس خودم بیشتر بش وابسته میشم 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم چ تضمینی هست اگه بعد رابطه ولت کنه میدونی چ آسیبی میبینی از نظر روحی

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست