2777
2789
عنوان

ای یو ای دارم دوستان

135 بازدید | 19 پست

پسفردا میرم دکتر برای شروع سیکل ای یو ای...ای وی اف کردم تخمکام پوچ بودن چون ذخیرم کمه...حالا میخوام ای یو ای کنم. تروخدا خیلی برام دعا کنید. خیلی نیاز دارم

بگید چه نذری کنم؟😔فقط خدا باید به دادم برسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ذخیرت چنده تخمکات پوچ مبشه ؟ چه مکمل هایی خوردی ؟

عزیزم آزمایش میگه یک..ولی دکتر با سونو گفت کمتره. فولیکولای آنترالم ۶ تا بودن فقط

گفت فقط ای وی اف. 

مکمل هم اووبوست، کیوتن، کوالی فول و ویتامین دی نوشتن برام تا ماه بعد برم پانکچر😔

عزیزم آزمایش میگه یک..ولی دکتر با سونو گفت کمتره. فولیکولای آنترالم ۶ تا بودن فقطگفت فقط ای وی اف. م ...

یعنی قبلا اینا رو نخوردی ؟ کلا خودت تقویت نکردی ؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
چرا فرتیل اید میخوردم..ویتامین د، ساشه اوازیتول، IP6،

عزیزم من خودمم ماه بعد ان شاالله پانکچر میشم منم دارم خودم تقویت می‌کنم آجیل بخور مخصوصا بادادم پوست کنده روزی ۴۰ تا ژل رویال اصل بخور کلم بروکلی اسفناج بخور حسابی خودت تقویت کن 

عزیزم من خودمم ماه بعد ان شاالله پانکچر میشم منم دارم خودم تقویت می‌کنم آجیل بخور مخصوصا بادادم پوست ...

مرسی عزیزم...ژل رویال خیلی شنیدم ولی نمیدونم از کجا اصلش رو تهیه کنم.

فقط استرس نداشته باش عزیزم،درکت میکنم توچه حالی هستی چون من با ای وی اف باردار شدم

چجور استرس نداشته باشم😢نصف شب یهو با تپش قلب بیدار میشم. یادم رفت از دکتر بپرسم قرص آرامبخشی چیزی بده 

استرس نداشته سمه برای آدم ورزش کن برقص و تغذیه سالم بخور

میدونم یکی از دلایل کاهش ذخیره تخمدانم استرس بود ولی نمیدونم چجور کنترلش کنم..باشگاه هم میرم اتفاقا

مرسی عزیزم...ژل رویال خیلی شنیدم ولی نمیدونم از کجا اصلش رو تهیه کنم.

عزیزم من خودم از یه جا تهیه می‌کنم اگر میخوای تا شمارش بهت بدم بادام پوست کنده هم دست کم نگیر حتما بخور 

میدونم یکی از دلایل کاهش ذخیره تخمدانم استرس بود ولی نمیدونم چجور کنترلش کنم..باشگاه هم میرم اتفاقا

یوگا برو خیلی خوبه منم میرم عاشق یوگا شدم مدیتیشن هم داره عالیه