jjj مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 عنوان خخب... | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست خانومای کرمانی امشب در چه حالین خونهاتونین یا میرین پارکو...من که تک تنها تو ساختمان طبقه دومم جونمم سپردمبه خدا .... اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂 1396/09/21 | 20:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۷۶۶۶ عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 7893 ببین حداقل یه ساک از شناسنامه پول اینا بزار دم دست من که تهرانم گذاشتم تو هال دم در زد بردارم بپرم ب ... وا چرا تهرانم مگه قراره بیاد🤔🤔
hzmhh عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 2725 😊 منم میترسم از زلزله ولی بیخیالم تهرانیم میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
شبقی عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 2389 وا چرا تهرانم مگه قراره بیاد🤔🤔 خدا نکنه هیچ جا بیاد بابا اون دفعه تو گیلان اومد من تا صبح نخوابیدم Life is money
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 مگ کرمان چخبرع امروز ساعت ۱۲:۱۳یه زلزله شدید اومد اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 خداخودش همه روحفظ کنه ماهم دوباره رفتیم روویبره😢 شما کجایین؟ اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
yasaman_khanom عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 17094 امروز ساعت ۱۲:۱۳یه زلزله شدید اومد عععع چندریشتر دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 بازم زلزله؟ اره عزیزم بازم زلزله اونم چه زلزله ای اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 پس لرزه عزیزم نه بابا پسلرزه چیه از زلزله اون دفعا بدتر بود بنظرم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 شدید بود؟؟ ۶/۲ریشتر بود حسابی لرزیدیم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
لیلا53 عضویت: 1395/06/14 تعداد پست: 26764 شما کجایین؟ کنگان(استان بوشهر)اماانگارزلزله شهرستان دَیّربوده ولی ماهم لرزیدیم؛خسته شدم ازاینهمه نگرانی😭😭
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 خدا حفظت میکنه عزیزم نگران نباش خدا نخواد برگی از درخت نمیافته مرسی عزیزم انشاالله که همینطوره چون واقعا نمیخوام ایقد وحشتناک بمیرم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
یــارنـــاز عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 656 اره عزیزم بازم زلزله اونم چه زلزله ای ای بابا 😔 خدا خودش نگهدارتون باشه، نگهدار و حافظ همه باشه انشاالله 🙏🏻 عــشــق پَــرَســت...
jjj مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 743 ببین حداقل یه ساک از شناسنامه پول اینا بزار دم دست من که تهرانم گذاشتم تو هال دم در زد بردارم بپرم ب ... اره همین کارم کردم البته اگه جون سالم بدر ببرم بتونم فرار کنم اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂