2777
2789
عنوان

خخب...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 55 پست
بیرونم اینقدسردشده نمیشه رفت؛هفته گذشته که تمام این مدت تعطیلیابیرون ازخونه بودیم😓خداخودش به بچه ها ...

آخی حق دارین   خدا نگهدار همه مون باشه و بلا دور بشه. چه کنیم که فقط دعا از دستمون بر میاد، همینطور داره زلزله میاد به جای اینکه یه فکری برای مقاوم سازی و کمتر کردن خطرات زلزله کنن، دارن بنزین گرون میکنن و عوارض خارج شدن از کشور رو گرون میکنن و و و و و و و و ..... 😐😒

عــشــق پَــرَســت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با بلوز شلوار با یه چیزی همینجور دم دستم بود برداشتم رسیدم پایین سرم کنم دیدم روفرشیه دیگه یخخخخ ...

من همون سالی که قزوین زلزله اومد خاطرشو گفتم 

پسرا با شرت اومده بودن بیرون شلواراشونم دستشون اونا بیشتر از خواهر من هول کرده بودن خلاصه من خیلی منقلب شدم ، من زودتر از قریشی منقلب شدم🤣🤣🤣😋😋😋😋

Life is money 
آخی حق دارین   خدا نگهدار همه مون باشه و بلا دور بشه. چه کنیم که فقط دعا از دستمون بر میاد، ه ...

تنهاچیزی که اهمیت نداره دردمردم وجون مردمه؛بمیرم برای مردم کرمانشاه تواین سرماتوچادر😢خدانگذره ازباعث وبانی اینهمه زجرکشیدن مردم 😣😢

توخونه نخوابین شبو

چاره ای ندارم تک تنهام هوا هم یخه برم کجا   

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
دورازجون عزیزم.والامنکه دیگه به صداخیلی حساس شدم ؛صدای ماشینم میادتپش قلب میگیرم😣

دقیقا منم همینطور چشامو چهارتا میکنم به لوستر نگاه میندازم 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
شوهرت کو

جدا شدم   

تنهاچیزی که اهمیت نداره دردمردم وجون مردمه؛بمیرم برای مردم کرمانشاه تواین سرماتوچادر😢خدانگذره ازباع ...

واقعاااا 😒 الهی آمین خدا ازشون نگذره

وای آره مردم کرمانشاه خدا به دادشون برسه فقط 😔

عــشــق پَــرَســت...