2777
2789
عنوان

از بچه آوردن پشیمونم میکنن

136 بازدید | 10 پست

با خانواده شوهرم زندگی میکنم دخالت های مادرشوهرم و خواهر شوهرم منو از جون خودم سیر کردم سر نگهداری بچه فقط تصمیم مادر شوهرمه انگار من هیچ کارم منو کنار میزنن خواهر شوهرمم چسبونک همش میاد اتاقم و چشم از رو بچه برنمیداره متنفرم ازشون من هم بشدت بچم رو بگیرن حسودیم میشه 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بزار بگیرن نوشونه
5
55%
مستقل شو بچت رو خودت تربیت بده
4
44%

عزیزم قدم نو رسیده مبارک درکت میکنم متاسفانه اکثرا وقتی نزدیکن دخالتاشون بیشره بخصوص در مورد بچه که همه مادرا ناراحت میشن و حقم دارن از الان روی تربیتش قاطع باش و از شوهرتم بخواه پشتت باشه هرچیم گفتن هرکاری که فکر میکنی ددسته رو انجام بده کم کم عادت میکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرزاده عشقه.. ❤️خب بچه را دوست دارند وا حسود نباش

ولی من دوست دارم خودم بچم رو تربیت کنم 

اون تصمیم میگیره پستونک بده بچه تا گریه میکنه میاد میگیره از دستم به من فرصت حرکت نمیده  

عزیزم قدم نو رسیده مبارک درکت میکنم متاسفانه اکثرا وقتی نزدیکن دخالتاشون بیشره بخصوص در مورد بچه که ...

خیلی ممنون مهربون مرسی از راهنماییت سعیمو میکنم خدا هم پناهم باشه ان شاءالله

چقد منی تو اگه شرایطشو داری حتما مستقل شید اگه نه شوهرت پشتته حتما واکنش نشون بده زیاد وابستشون بشه ...

تو یه خونه واقعا سخته ان شاءالله که مستقل بشیم ولی توروشون همش باید وایسی روانی میشم از حرفاشون سلطه گری هاشون