2777
2789
عنوان

یه سوال خانمهای ازخانمهای متآهل

238 بازدید | 27 پست

من با وجوداینکه ازشوهرم دلخوشی ندارم وتوتنهاییم میگم بره به درک اماوقتی میبینم توجهش به یه خانمی جلب شده یا مراوده ای باهاش داشته شدیدا تپش قلب میگیرم وعصبی میشم طوری که میخوام خفه اش کنم .آیا شماها هم مثل منیدبامن زیادی حساسم ؟نمیدونم چطوری باخودم کناربیام البته چون شوهرمم میشناسم واسه همین بیشترعصبی میسم

نه.من این طور نیستم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماخیلی به همسرت اعتمادداری؟یعنی اگه ببینی بایه خانم جذاب باعلاقه واشتیاق صحبت میکنه ناراحت نمیشی؟

خیلی اتفاق افتاده که همسرم با ی خانم جذاب صحبت کرده ولی محیط طوری نبوده که خدانکرده چیزی بشه....

به نظرم فقط بهش محبت کن و بزار کم کم به سمت خودت کشیده بشه

ربطی به محبت کردن ونکردنم نداره ازته دل دوسم داره ولی به خانمها بیشترازجنبه جنسیتی توجه داره واین ناراحتم میکنه

ربطی به محبت کردن ونکردنم نداره ازته دل دوسم داره ولی به خانمها بیشترازجنبه جنسیتی توجه داره واین نا ...

آره خب این بده و از این نظر آدمو واقعا اذیت میکنه

خیلی اتفاق افتاده که همسرم با ی خانم جذاب صحبت کرده ولی محیط طوری نبوده که خدانکرده چیزی بشه....

بعنی ته دلت عصبی نشدی؟؟حالا من نگفتم خدای نکرده ارتباط دیگه برقرار کرده