2777
2789

من ک تابیتون رفتم ن عالیه هیچکس نفهمیده ازم تاتوهه دردش کم بود بی حسی لب کرفتم وای تحملت باید بالاباشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک تابیتون رفتم ن عالیه هیچکس نفهمیده ازم تاتوهه دردش کم بود بی حسی لب کرفتم وای تحملت باید بالابا ...

رنگش چطوریه الان؟؟؟ خوبه؟ یا ب مرور بد رنگ میشه؟

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

من ک تابیتون رفتم ن عالیه هیچکس نفهمیده ازم تاتوهه دردش کم بود بی حسی لب کرفتم وای تحملت باید بالابا ...

مبارک باشه چ رنگی زدی؟ من لبم متاسفانه ی خطی داره ک قرمزی لب رو از قسمت صورتی لب ک هیچ رژ لبی روش نمیشینه جداست..اونجای لب زشت نمیشه؟.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

۵سال باید بمونه حداقل ولی خب ب پررنگی الان نیس قطعاتا۳یا۴سال دیگه ولی من لبام بشدت سفید بوده وحشتناک بی روح زشت بود

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مبارک باشه چ رنگی زدی؟ من لبم متاسفانه ی خطی داره ک قرمزی لب رو از قسمت صورتی لب ک هیچ رژ لبی روش نم ...

متاسفانه زیادمتوجه منظورتون نمیشم ببین کلارنگای تاتو یاقهوای یا قرمزجیغ یاجیگریه ک مایل ب بنفش پررنگه من کالباسی دوسداشنم چون چهرمو بشدت روشن میکنه زیادرنگشو نمیپسندم ولی خب روش رژموردعلاقمومیزنم بشرت طبیعیه رولبام 

رنگش چطوریه الان؟؟؟ خوبه؟ یا ب مرور بد رنگ میشه؟

من الان راضیم بشدت مراقبت ازش کردم گف توپریودی نیاچون تا۳روز اب نباید میزدم برای وضو مشکل داشتم رنگ نمیگیره توپریودی درصدشو کم میکنه ولی الکی بود رعایت کردم برای تمدید دیگه مسواک وضو حمامم میرفتم تواکن سروزی ک گف اب نزن خودشم گف چقدر خوب رنک گرفته بعضی بدنابقول ارایشگره رنگ نمیگیرن یادیرر رنگن بخصوص اونایی ک تیروئید دارن