2777
2789
عنوان

اگه یه دختری به یه پسری ....

1336 بازدید | 31 پست

ابراز علاقه نه هاااا

مثلا پیام بده و آشنا بشن 

از طرف دختر

خیلی بده؟

منظورم از این مسخره بازیای بچگونه نیستا....

تعداد رای : 29
نظرسنجی
بله اشکالی نداره من خودمم همین کارو میکنم
14
48%
خیر واقعا کار زشتیه ! اصلا توصیه نمیشه😐
15
51%

هدف از آشنایی چی باشه؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس از کدوم مسخره بازیاس مسخره بازیه ازدواجی منظورته

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خیلیییی بده😏

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

اگه به ازدواج ختم شه پسره ممكنه يه جا تيكه بندازه 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

نظرشو جلب کن کاری کن که اول اون بهت پیام بده که اگه هر اتفاقی بینتون افتاد حرفی واسه گفتن داشته باشی وگرنه پسره همش خودشو میگیره و همش با زبون بی زبونی بهت میگه تو افتادی دنبالم...نکن شخصیتتو نگه دار..غرورتو حفظ کن عزیزم

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

دوست عزیز این مسایل کاملا به این بستگی داره که شما تصویر ذهنیتون از یک دختر چی باشه. آیا شما به اینکه یک دختر با شخصیت و موقر باشید براتون مهمه یا نه... خوب الان توی جامعه ما کسانی هستند که عرضه یک دختر رو بر اساس میزان توانمندی او در جذب پسرها  می‌سنجند. اما در همین جامعه کسانی هم هستند که ارزش یک دختر رو در میزان غرور توام با وقار او می‌دونند.

همه بستگی داره که شما از کدوم گروه جامعه باشی.

من که تا حالا از پسری خوشم نیومده بود عشقمم که اومد تو زندکیم اول اومد بعد به مدت ی ماه رفت من با اینکه ازش خوشم اومده بود اما پا پیش نزاشتم باز اومد 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من