2777
2789
عنوان

اگه یه دختری به یه پسری ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 31 پست
به نظر من ارزش یک دختر به غرور و وقار و متانت اونه. یک دختر اصیل و با ارزش سهل الوصول نیست

بنظر منم اما یکم نخ بدی که بیاد 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما که ازدواجمون سنتی بوده خودشون با اصرار اومدن خاستگاری و پسندیدن الان اینجوری میکنن وای به اون روز که دختر بخواد پیش قدم بشه  

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

منظورم مسخره بازی 

البته من دنبالش راه نیافتم فقط در حد اینکه کار و شغل و تحصیلی بود 

دیگه هم پیامی ندادم

ولی انگار خودش اصرار ب اشنایی کرد

و چون برادر یکی از استادام هست

یکم ترسیدم ک مثلا زشته الان ؟ 

پس یعنی دیگه جوابشو ندم ؟

خب اگ خودش اصرار کرده ک اشکال نداره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

عزیزم به نظرم اینکار رو نکن چون مردها اصلا ظرفیت و جنبه اش رو ندارن تقصیر خودشون نیست کلا تو طبیعتشون اینه که خودشون دنبال جنس مخالف باشن و اگر این قضیه برعکس بشه نظر جالبی نسبت به اون دختر پیدا نمیکنن و تازه سعی میکنن خودشون رو ازش دور کنن