2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمایش از کف خوب نیست

دیگه بدون کفش نمیتونی پاتو رو زمین بذاری

اگه بالای پارکینگم باشی که دیگه واویلا اصلا گرم نمیکنه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

رادیات. چون گرمایش از کف فقط کف خونه گرمه خیلی اوقات دیدم که بلند میشی خونه زیاد گرم نیست میشینی کفش گرمه . ی جاهای کف خوب گرمه ی جا ن و اینکه تنظیم کردنش دمای خونه یکم سخته من .خودم و رادیاتو دوست دارم چون گرمه میچسبم بهش تو زمستون لباسارو میشه روش خشک کرد . 

گرمايش از كف خوب نيست يكي اينكه نميتوني تنظيمش كنيً، دوم اينكه با توجه به كف پوشي كه براي خونهً انتخاب ميكني اولا زود خرابش ميكنه و دوما ( به همينً دليل توي مهندسي اين روش  رد شده و طبق قانون دارن كاري ميكنن اجازه ندن كلا و اين قانون خَيلي از جاهاي دنيا الان اجرا شده ) روي زمين گرد و خاك ميشينه و اون گرما، هم با مواد تشكيل دهنده كف، هم گرد و خاك واكنش ميده و باعث تشكيل گازايي ميشه كه طولاني مدت بيماري ايجاد ميكنه چه پوستي چه تنفسي، از نظر بهداشتي اصلا خوب نيست صد در صد شوفاژ 

عزیزم گرمایش از کف قابل تنظیمه خیلیم خوب همه حارو گرم میکنه 

ولی اگر تو خونت فرش دست باف و ابریشمی داری گرمایش از کف فرشتو میپوسونه

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ميشه با همون پكيج راديا نصب كرد و كف رو كور كرد خونه جديد ما گرمايش از كفه😐😐😐😐

فکر کنم بشه اگر خونتون شخصی باشه میشه

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻