یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رادیات. چون گرمایش از کف فقط کف خونه گرمه خیلی اوقات دیدم که بلند میشی خونه زیاد گرم نیست میشینی کفش گرمه . ی جاهای کف خوب گرمه ی جا ن و اینکه تنظیم کردنش دمای خونه یکم سخته من .خودم و رادیاتو دوست دارم چون گرمه میچسبم بهش تو زمستون لباسارو میشه روش خشک کرد .
گرمايش از كف خوب نيست يكي اينكه نميتوني تنظيمش كنيً، دوم اينكه با توجه به كف پوشي كه براي خونهً انتخاب ميكني اولا زود خرابش ميكنه و دوما ( به همينً دليل توي مهندسي اين روش رد شده و طبق قانون دارن كاري ميكنن اجازه ندن كلا و اين قانون خَيلي از جاهاي دنيا الان اجرا شده ) روي زمين گرد و خاك ميشينه و اون گرما، هم با مواد تشكيل دهنده كف، هم گرد و خاك واكنش ميده و باعث تشكيل گازايي ميشه كه طولاني مدت بيماري ايجاد ميكنه چه پوستي چه تنفسي، از نظر بهداشتي اصلا خوب نيست صد در صد شوفاژ